Lady Gaga | Ξεβράκωτη ήρθε ξεβράκωτη έφυγε | Photos

lady-gaga-ξεβράκωτη-ήρθε-ξεβράκωτη-έφυγε-photos-171024

lady_gagaΗμίγυμνη έφυγε από την Ελλάδα η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία αναχώρησε λίγο μετά τις 5 το απόγεμα από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο οποίο διέμενε, μια ημέρα μετά την συναυλία που έδωσε στο ΟΑΚΑ.

Η σταρ της ποπ εμφανίστηκε με καστανόμαυρα μαλλιά, το κλασσικό δερμάτινο τζάκετ της και φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα. Μάλιστα, πίσω από το τζάκετ ήταν γραμμένος ο τίτλος του νέου της άλμπουμ, «Cheek to Cheek».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια επιβιβάστηκε στο μαύρο τζιπ που την περίμενε, ενώ ακολούθησαν η μητέρα της και η αδελφή της.

Μόλις η πόρτα του αυτοκίνητου έκλεισε και ενώ οι θαυμαστές της ζητωκραύγαζαν, η οροφή του τζιπ άνοιξε και η σταρ, ως άλλη «Αφροδίτη», αυτή τη φορά μελαχρινή και περισσότερο σέξι, αναδύθηκε και άρχισε να χαιρετάει τους θαυμαστές της, απλώνοντας το χέρι της και στέλνοντάς τους φιλιά.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μετέβη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες, όπου είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της. Η Lady Gaga φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στην σκάλα του αεροπλάνου, λίγο πριν πετάξει για το Βέλγιο, ανεβάζοντας και φωτογραφίες στο Instagram.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook