Έχετε αναρωτηθεί πού κοιμούνται οι αεροσυνοδοί; | Photos

έχετε-αναρωτηθεί-πού-κοιμούνται-οι-αε-166470

aeros1Δεν είναι μόνο οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που χρειάζονται στιγμές ξεκούρασης κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου ταξιδιού.

Την ίδια ανάγκη -ίσως και μεγαλύτερη- έχουν τα μέλη του πληρώματος των αεροπλάνων.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι εντός των αεροπλάνων που προσφέρουν σχετικές ανέσεις ώστε το πλήρωμα να μπορεί να ξεκουράζεται.

aeros2Οι χώροι αυτοί ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο του αεροπλάνου και την αεροπορική εταιρεία τόσο στο στυλ, όσο και στις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς κάποιες εταιρείες, προσφέρουν ακόμα και πιτζάμες στους υπαλλήλους τους

Οι χώροι ξεκούρασης είναι συνήθως κρυμμένοι στο πάνω μέρος του αεροσκάφους, ή αποτελούν ένα ξεχωριστό μέρος της ίδιας της καμπίνας των επιβατών.

aeros3Τα κρεβάτια χωρίζονται από βαριές κουρτίνες έτσι ώστε να μειώνεται ο θόρυβος μεταξύ των αεροσυνοδών που ξεκουράζονται.

Στο τεραστίου μεγέθους Boeing 787 ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη καμπίνα των επιβατών και έχει χώρο για πέντε άτομα.

Ωστόσο στο Airbus A350 ο χώρος βρισκόταν κάτω από το πιλοτήριο, όμως το άλλαξαν θέση στη πορεία για αυξηθεί η χωρητικότητά του για τα εμπορεύματα.

aeros4creashonline.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook