Ήρθαν από τις Βρυξέλλες να παντρευτούν στα Χανιά | Photos

ήρθαν-από-τις-βρυξέλλες-να-παντρευτού-168468

liodakis5Ένας ακόμα λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Χανιά, αφήνοντας τη σφραγίδα του ως ένας από τους ξεχωριστούς γάμους του φετινού καλοκαιριού.

liodakis3Ο Αντώνης Λιοδάκης και η Μαρία Ζορμπά γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, έφυγαν έχοντας εξασφαλίσει επαγγελματική αποκατάσταση στις Βρυξέλλες και ήρθαν για να ενώσουν τις ζωές τους στην πατρίδα του γαμπρού.

Ο γάμος, με έντονο κρητικό χρώμα και με καλεσμένους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Κολυμβάρι, ενώ το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους του στο Ευτυχία Παλλάς

liodakis7Στο μυστήριο χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, ενώ εμφανώς συγκινημένος ο παπά Μανώλης Παπαδοκωνσταντάκης ένωσε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον εγγονό του Αντώνη και την Μαρία που έλαμπαν από ευτυχία.

liodakis01Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Αντώνης Σφακιανάκης, γυναικολόγος  στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και η Κατερίνα Νικολετάκη, στέλεχος επιχειρήσεων στα Χανιά.

liodakis6Τη νύφη παρέδωσαν στο γαμπρό ο πατέρας και ο αδερφός της, συνοδεία παραδοσιακού συγκροτήματος.

Το ζευγάρι μετά από μερικές μέρες διακοπών, θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες καθώς δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ο μεν γαμπρός ως στέλεχος πολυεθνικής αλυσίδας ξενοδοχείων η δε νύφη ως εκπαιδευτικός.

liodakis2liodakis4liodakis0liodakis8

Το zarpa.gr, εύχεται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook