Αγωνία για το πόρισμα της ΕΔΕ στην υπόθεση του Βαγγέλη  | Στο κρισιμότερο σημείο η έρευνα

αγωνία-για-το-πόρισμα-της-εδε-στην-υπόθ-212802

giakoumakis_vagelisΚαταιγιστικές ειναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 20χρονου σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς μέσα από την ανακοίνωση της οικογένειας του αγνοούμενου, την οποία δημοσιοποίησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης προαναγγέλλονται νέα γεγονότα.

Η οικογένεια ζητά από τους διαδικτυακούς φίλους του Βαγγέλη να αναβάλουν σε μελλοντική ημερομηνία την προγραμματισμένη για την Κυριακή συγκέντρωση στα Ιωάννινα με σκοπό την αναζήτηση του αγνοούμενου, όπως είχε συμβεί και το περασμένο Σάββατο στον Πειραιά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, αφενός η έρευνα βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, από την άλλη βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα σήμερα θα παραδοθεί το πόρισμα της ΕΔΕ σε σχέση με τα όσα έχουν καταγγελθεί στη σχολή.

Παράλληλα, σε επίπεδο προανάκρισης, από την πλευρά της Αστυνομίας ζητήθηκαν συμπληρωματικές καταθέσεις από σπουδαστές της σχολής πριν διαβιβαστεί η δικογραφία στην εισαγγελία Ιωαννίνων.

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook