Αεροδρόμιο Χανίων | Θερμή υποδοχή των πρώτων επισκεπτών της Ryanair | Photos

αεροδρόμιο-χανίων-θερμή-υποδοχή-των-π-135991

ryanair1Το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, την έναρξη της τουριστικής σεζόν, καθώς και τρεις νέους προορισμούς γιόρτασε η Ryanair χθες στα Χανιά. Συγχρόνως, έφτασε και η πρώτη πτήση της εταιρίας από το Δουβλίνο με 155 επιβάτες, στους οποίους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή τοπικοί παράγοντες.

ryanair7Δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας σχημάτισαν υδάτινη αψίδα κάτω από την οποία πέρασε το αεροπλάνο με τους πρώτους επισκέπτες από το Δουβλίνο. Η υποδοχή συνεχίστηκε στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή κρητική μουσική και χορό.

ryanair5«Η Ryanair με μεγάλη χαρά ξεκινάει το πρόγραμμα Καλοκαίρι 2014 στα Χανιά, προσφέροντας τρία νέα δρομολόγια σε Αθήνα, Δουβλίνο και Μπερνμάουθ δήλωσε ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρίας για την Ελλάδα, την Ιταλία και την Κροατία κ. John Alborante ο οποίος διευκρίνισε: «Συνολικά 29 δρομολόγια θα μεταφέρουν πάνω από 730.000 επιβάτες. Τα νέα αυτά δρομολόγια θα επιτρέψουν στους Έλληνες επισκέπτες να πραγματοποιήσουν τις αποδράσεις τους ξεφεύγοντας από τα μέχρι σήμερα υψηλά ναύλα και να απολαύσουν τις χαμηλές τιμές, την εξυπηρέτηση και την ακρίβεια στις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων της Ryanair».

ryanair2«Συγχρόνως οι επιβάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον προνόμια όπως μία ακόμα δωρεάν χειραποσκευή, «ήσυχες» πτήσεις, κράτηση συγκεκριμένων θέσεων καθώς και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές τους συσκευές καθ’ όλη τη διάρκεια των πτήσεων. Όλα αυτά καθιστούν την Ryanair την ιδανική επιλογή για τα ταξίδια με την οικογένεια ή με φίλους».

ryanair3Στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης ανακοινώθηκε επίσης η δημιουργία ιστοσελίδας της Ryanair στα ελληνικά, η οποία θα παρουσιαστεί στο τέλος Απριλίου και θα συμβάλλει στην ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων ταξιδιωτών. Ο κύριος Alborante ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα application για smartphone καθώς και άλλα προϊόντα για όλη την οικογένεια αλλά και τους επαγγελματίες.

ryanair4Τέλος, ο κ. Alborante ανακοίνωσε μία ακόμα μεγάλη προσφορά της εταιρίας, η οποία θα διαθέσει εισιτήρια από 9.99 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο. Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 3 Απριλίου ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται μέσα από το www.ryanair.com

ryanair6

zarpa.gr | photos: Παύλος Μπουζάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook