Ακόμα μια τραγική εμφάνιση για τον Α.Ο.Χανιά και ήττα 2-0 στο Αίγιο | Video

ακόμα-μια-τραγική-εμφάνιση-για-τον-α-ο-χ-220625

aox_panegialiosΔεν βλεπόταν ο Α.Ο.Χανιά, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σε περίοδο δηλαδή που όφειλε να πιέσει για την ισοφάριση, δεν έκανε κάποια σημαντική ευκαιρία. Απόρροια αυτού, η ήττα 2-0 από τον Παναιγιάλειο.

Στο πιο κρίσιμο ματς του φετινού πρωταθλήματος, για να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα της τρίτης θέσης, ο Α.Ο.Χανιά δεν εμφανίστηκε ουσιαστικά, στο Αίγιο. Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΧ δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που βλέπαμε στον πρώτο γύρο της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ΑΟΧ έφαγε (όπως και με την Καλλιθέα) ένα γρήγορο γκολ. Στο 7′ ο Μίλιεβιτς «εκτέλεσε» τον Σικαλιά και έκανε το 1-0. Ο ΑΟΧ στη συνέχεια, δημιούργησε καποιες φάσεις, με σπουδαιότερη του Πάγκαλου στο 26′ που δεν πλάσαρε σωστά τον Αθανασόπουλο.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΧ ήταν ανύπαρκτος, σε ένα 45λεπτο που έπρεπε να …μασάει σίδερα! Φάσεις με το «μικροσκόπιο» την ίδια στιγμή που ο Παναιγιάλειος άφησε έδαφος στον ΑΟΧ για πρωτοβουλία κινήσεων. Στο 67′ ο Μπουρλάκης, μετά από τραγικό λάθος του Σικαλιά έκανε το 2-0 και «τέλειωσε» τον ΑΟΧ!

Ο ΑΟΧ απαιτείται άμεσα να ανασυνταχθεί. Πρώτον για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος, την Πέμπτη (5/3) με τον Απόλλωνα και δεύτερον για να διεκδικήσει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα (απευθείας παραμονή). Εκεί, συγκατοικεί πλέον με την Ερμιονίδα που και υπερτερεί στην ισοβαθμία και έχει ένα ματς λιγότερο! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο -1 βρίσκεται ο Αχαρναϊκός και στο -2 ο Παναιγιάλειος!

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

7’ Σέντρα στην περιοχή, δεν μπόρεσε ο Μπουρλάκης και ο Μίλιεβιτς έκανε με πλασέ το 1-0 για τον Παναιγιάλειο.

10’ Σέντρα του Πάγκαλου, διώχνει η άμυνα του Παναιγιάλειου και το σουτ στην κίνηση του Γκονζάλες καταλήγει λίγο άουτ.

19’ Εξαιρετική προσπάθεια του Μίλιεβιτς, απέφυγε δύο αμυντικούς του ΑΟΧ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Σικαλιάς.

26’ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Ρένια στον Πάγκαλο που πλασάρει τον εξερχόμενο Αθανασόπουλο, αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.

32’ Μίλιεβιτς στρώνει στον Σεχολάρι άλλα πλασάρει άουτ από την εστία του Σικαλιά.

60’ Σουτ εκτός περιοχής του Μίλιεβιτς ψηλά από τα δοκάρια του Σικαλιά η μπάλα.

63’ Νέα κίνηση του Μίλιεβιτς και σουτ εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.

67’ Από φάουλ από δεξιά, ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά, ασταθής απόκρουση του Ιωάννου και σε κενή εστία ο Μπουρλάκης κάνει το 2-0 για τον Παναιγιάλειο.

75’ Στρώσιμο με το στήθος του Αλέκου στον Γκονζάλες, μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.

84’ Σουτ του Ρόχας έδιωξε ο Αθανασόπουλος και στην επαναφορά, νέο σουτ του Πάγκαλου άουτ.

85’ Φάουλ, κεφαλιά από τον Σεχολάρι άουτ η μπάλα.

88’ Σέντρα στην καρδιά της άμυνας, κεφαλιά του Πάγκαλου, μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.

Παναιγιάλειος (Παν.Γκοτσούλιας): Αθανασόπουλος, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Γκοτσούλιας, Πις (53’ Νάστος), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκης (89’ Σκαρτσίλας), Φουρτάδο (24’ Σεχολάρι).

Α.Ο.Χανιά (Τ.Καβακάς): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Εσόνο (58’ Αλέκου), Γκούμας, Ενγκουέμ, Ρένια (75’ Ρόχας), Πάγκαλος, Γκονζάλεζ, Κρητικός (39’ Σακελαρίου).

 

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook