Αντί για το θήραμα πυροβόλησε 80χρονο

αντί-για-το-θήραμα-πυροβόλησε-80χρονο-110581

kinigosΛίγο έλειψε να σκοτώσει έναν ηλικιωμένο που βρισκόταν ανυποψίαστος μέσα στο αγρόκτημά του στην περιοχή Εμπορειό της Σαντορίνης, ένας νεαρός κυνηγός ο οποίος αστόχησε στην προσπάθειά του να χτυπήσει το θήραμα που σημάδευε!

Ο 22χρονος ακούσιος δράστης συμμετείχε σε ομάδα κυνηγών που αναζητούσε θηράματα στην περιοχή, αλλά όταν βρήκε αυτό που έψαχνε δεν πρόσεξε ότι πίσω βρισκόταν ένας 80χρονος και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο δεξί μάτι και την θωρακική χώρα! Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι τράπηκε σε φυγή μόλις κατάλαβε ότι είχε χτυπήσει άνθρωπο!

Με τις μαρτυρίες άλλων κυνηγών στους αστυνομικούς του τμήματος Θήρας, ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το δίκαννο που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε μαζί με πέντε φυσίγγια και δέκα κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος και εστάλησαν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Ο ηλικιωμένος τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook