Αντώνης Σαμαράς: «Διαπραγματευόμαστε μία συνετή έξοδο»

αντώνης-σαμαράς-διαπραγματευόμαστ-178858

samaras-vrixellies23oktΜια συνετή έξοδο στην κανονικότητα» διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε: «Διαπραγματευόμαστε στενά με τους δανειστές μας την επόμενη μέρα μετά το τέλος του προγράμματος, για μία συνετή έξοδο στην κανονικότητα».

Τετ α τετ Σαμαρά – Γιούνκερ 

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στα γραφεία της Κομισιόν είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά την άφιξή του στις Βρυξέλλες προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γιούνκερ υποδέχθηκε τον Έλληνα Πρωθυπουργό και το επιτελείο του, αναφέρει ανακοίνωση της Σοφίας Βούλτεψη.

Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς μετέβη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο στο δωμάτιό του.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της κυβερνητικής επροσώπου, με δεδομένο ότι ο κ. Αναστασιάδης πρέπει να παραμείνει κλινήρης μετά την περιπέτεια της υγείας του, ζήτησε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό να τον εκπροσωπήσει κατά τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. 

Πρόκειται για διαδικασία που προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ευχαρίστως αποδέχθηκε και ανέλαβε την εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook