Αποκάλυψη: Το δραματικό σημείωμα της 27χρονης προς τους γονείς της

αποκάλυψη-το-δραματικό-σημείωμα-της-27χ-186453

apagogiΛεπτομέρειες από το σχεδιασμό και την εκτέλεση της απαγωγής της 27χρονης, νέα στοιχεία, αλλά και ερωτήματα προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία της υπόθεσης, που παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα.

Όπως προκύπτει, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Toyota που δεν έχει βρεθεί και τέσσερα -όχι δύο- κινητά τηλέφωνα, τα οποία έδωσαν στον «εγκέφαλο» της απαγωγής ο Αλβανός και ο ομογενής από το Καζακστάν, για να τα χρησιμοποιήσει στις διαπραγματεύσεις.

apagogi2Παράλληλα, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό των απαγωγέων, το ποσό που θα ζητούσαν ως λύτρα ήταν 10.000.000 ευρώ, ενώ, όπως αναφέρουν στις καταθέσεις τους, δεν θα έπεφταν κάτω από τα 5.000.000.

Το βράδυ της απαγωγής, το κλεμμένο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ενώ την κοπέλα άρπαξε ο καταζητούμενος Αλβανός με το όνομα Αλέκος, μαζί με τον 48χρονο «εγκέφαλο».

Αυτό είναι το σημείωμα της κοπέλας:

apagogi3

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, η κοπέλα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο 48χρονος «εγκέφαλος» της πήγαινε καθημερινά φαγητό και καφέ, ρούχα, εσώρουχα και είδη υγιεινής, ενώ την έβαλε να γράψει ένα σημείωμα για να αφήσουν οι απαγωγείς στους γονείς της.

Το σημείωμα που αποκαλύπτει το protothema.gr αναφέρει: «Μπαμπάκα μου είμαι καλά! Δεν με έχουν πειράξει. Μη μου στεναχωριέσαι αλλά σε παρακαλώ πες στον θείο να κάνει γρήγορα. Θέλω να γυρίσω σπίτι μας. Μου λείπετε όλοι ΠΟΛΥ!Να πεις στη μαμά και τα κορίτσια ότι τις ΑΓΑΠΩ! Σας σκέφτομαι συνέχεια. Υ.Γ Να λέτε και στον Νικόλα μου τι κάνω. Μην τον ξεχνάτε. Σας αγαπώ όλους. Βαρβάρα. Κάντε όσο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ».

Ένα συγκινητικό σημείωμα που δείχνει την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας. Το γεγονός μάλιστα ότι σε κάποια σημεία χρησιμοποιεί κεφαλαία, για να δώσει έμφαση στις λέξεις, αποτυπώνει το φόβο και την αγωνία της στιγμής…

apagogi4Ο 48χρονος εγκέφαλος της αρπαγής της 27χρονης, μέσω του δικηγόρου του κ. Ευστάθιου Κουκούτση, τόνισε πως «Έχω μετανοιώσει πικρά για την εγκληματική πράξη μου και εκφράζω την ειλικρινή συγνώμη μου προς το θύμα και την οικογένειά του, για τον βαθύτατο πόνο που προκάλεσα. Στην εγκληματική αυτή πράξη μου οδηγήθηκα εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασής μου και της ντροπής που ένιωθα, επειδή δεν μπορούσα να συντηρήσω με αξιοπρέπεια την οικογένειά μου. Πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου η αυτοκτονία, αλλά τελικά δεν το έκανα».

apagogi1

apagogi5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook