Από τον Έβρο στη Γαύδο με ποδήλατο για καλό σκοπό | Photos

από-τον-έβρο-στη-γαύδο-με-ποδήλατο-για-κ-164356

atlos2Οι αθλητές του ΑΘΛΟΥ 1.000 μιλίων για τη «Φλόγα», το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, είναι ήδη στο νερό και με τη φουσκωτή «σχεδία» τους θα πάνε, ποδηλατώντας, από την Πελοπόννησο στην Κρήτη και θα καταλήξουν στην ακριτική Γαύδο.

Σήμερα το πρωί  οι αθλητές   Αθανάσιος Τσάκλας, Απόστολος Τσάκλας και Ελένη Λυγερού μετά από πρωινή ποδηλασία έφτασαν  στο Λιμάνι Παλαιοχώρας!!!

Και όπως δηλώνουν » Ο ΆΘΛΟΣ 1.000 Μιλίων για την Φλόγα μπαίνει και πάλι στο νερό!!!

Αυτή τη φορά ο καιρός είναι με το μέρος μας και ο προορισμός μας ειναι η Γαύδος όπου θα ολοκληρωθεί το πρωτόγνωρο αυτό εγχείρημα!! Πάμε δυνατά ως το μεγάλο φινάλε!!!

Ευχαριστούμε όσους έστειλαν μηνύματα υπέρ της φλόγας όλες αυτές τις μέρες!!!

Αύριο στις 18.30 ο δήμος Χανίων υποδέχεται τον ΆΘΛΟ στο παλιό λιμάνι για τη συνέντευξη τύπου και θα ακολουθήσει εκδήλωση για τον επίσημο τερματισμό μας»

athlos3Η πλωτή φουσκωτή σχεδία με ποδηλατοκίνηση θα καλύψει τη διαδρομή Ελαφόνησος – Καστέλλι. Η ποδηλατοδρομία των αθλητών Αθανάσιου Τσάκλα, Απόστολου Τσάκλα και Ελένης Λυγερού ξεκίνησε στις 9 του μηνός από το χωριό Ορμένιο Εβρου, πέρασε από την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη και έφτασε στον Όλυμπο, όπου οι αθλητές πραγματοποίησαν ανάβαση μέχρι και την κορυφή, κατόπιν πέρασε από τις Θερμοπύλες και έφτασε ώς το στάδιο του Μαραθώνα, όπου τα παιδιά έτρεξαν την κλασική Μαραθώνια διαδρομή μέχρι το Καλλιμάρμαρο, συνεχίστηκε ξανά μέσω του Ισθμού στην Πελοπόννησο μέχρι την Ελαφόνησο.

athlos1Εκεί, χθες το απόγευμα, προετοιμάζονταν για να διασχίσουν με πλωτή φουσκωτή σχεδία με ποδηλατοκίνηση (ShuttleBike) τη θάλασσα μέχρι το Καστέλλι, με το σχέδιο να γράφει ξανά ποδηλασία μέχρι τη Χώρα Σφακίων και συνέχιση με πλωτά μέσα μέχρι τη Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης.

athlos4Με σύνθημα «Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί», η «Φλόγα» συνεχίζει την προσπάθειά της για ένα καλύτερο αύριο. Ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, στηρίζοντας τις οικογένειες και δίνοντας τον αγώνα για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Αυτή η ιστορία όταν τελειώσει οφείλει να γίνει τραγούδι…

athlos5

athlos

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook