Χανιά | Από το «Φροντιστήριο» στο «My cafe» | Και τώρα… Cosmos Sport

χανιά-από-το-φροντιστήριο-στο-my-cafe-κ-184853

frontistirio1

Πριν από δύο εβδομάδες, όσοι περνούσαν από την οδό Σκαλίδη, είδαν ένα γερανό ο οποίος, προσπαθώντας να «κατεβάσει» την ταμπέλα του My Cafe, αποκάλυψε μια άλλη, εξίσου γνωστή ταμπέλα.

Αυτή της Μουσικής Λέσχης , «Φροντιστηρίο».

frontistirio01Άλλωστε, οι σημερινοί 35άρηδες το θυμούνται καλά. Το «Φροντιστήριο»είχε γράψει τη δική του ιστορία στην νυχτερινή ζωή της πόλης μιας και είχε γίνει για αρκετά χρόνια απαραίτητη «στάση» στη βραδινή έξοδο κυρίως των νεαρότερων Χανιωτών.

Όλα αυτά μέχρι το 2003 που στη θέση του δημιουργήθηκε το My Cafe…

Το My Cafe εισήγαγε μία διαφορετικού είδους, πιο «σφαιρική» διασκέδαση για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας.

my1

my2Σήμερα, 11 χρόνια μετά την πρώτη μέρα του My Cafe, στον ίδιο χώρο, ετοιμάζεται να κάνει grand opening ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα.

cosmosΠρόκειται για το Cosmos Sport το οποίο ανοίγει τις επόμενες ημέρες το δεύτερο κατάστημα στα Χανιά, στο μαγαζί που μέχρι πριν από λίγους μήνες στεγαζόταν το My Cafe και φιλοδοξεί και αυτό να γίνει… στέκι των Χανιωτών ή, ακόμα καλύτερα, να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην αγορά αθλητικών ειδών.geranos_skalidifrontistirio

frontistirio1zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook