Ασύλληπτο: 12χρονη πήδηξε από το παράθυρο επειδή οι γονείς της ανακάλυψαν ότι βλέπει πορνό!

ασύλληπτο-12χρονη-πήδηξε-από-το-παράθυρ-208690

12xronhΜια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει την Αγία Πετρούλη στη Ρωσία!

Την Τετάρτη ένα 12χρονο κορίτσι αυτοκτόνησε, πηδώντας στο κενό από τον 14ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, όταν κατάλαβε ότι οι γονείς της ανακάλυψαν ότι παρακολουθούσε online πορνό.

Το όνομα της μικρής δόθηκε στην δημοσιότητα από την αστυνομία και την έλεγαν Ντάρια!

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η μικρή πριν δώσει τέλος στην ζωή της, είχε μαλώσει πάρα πολύ με τους γονείς της διότι κατάλαβε ότι εκείνοι έψαξαν τον υπολογιστή της και ανακάλυψαν πως σέρφαρε σε sites με πορνογραφικό περιεχόμενο.

«Μετά τον θάνατό της, οι γονείς έψαξαν τα μηνύματά της και βρήκαν διάφορα μηνύματα από φίλους της, με άσεμνο περιεχόμενο» δήλωσε στο LifeNews τοπικός αξιωματούχος.

Παράλληλα, ο αξιωματούχος δήλωσε πως το κορίτσι μεγάλωσε «σε μια κανονική οικογένεια, των οποίων οι γονείς δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα είτε με τις αρχές είτε με τις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας».

«Είναι μια έρευνα σε εξέλιξη. Δεν αποκλείουμε την πιθανότητα την κίνηση διαδικασιών για την απαγγελία κατηγοριών υποκίνησης ανήλικου στην αυτοκτονία», πρόσθεσε.

Ωστόσο, τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι γονείς της ήθελαν να χωρίσουν και πως η μητέρα σκόπευε να επιστρέψει στο πατρικό της που βρίσκεται στην πόλη Yeisk κοντά στη Μαύρη Θάλασσα.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η μεγαλύτερη αδελφή της Ντάρια σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα πριν από εννέα χρόνια.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook