Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή που έκανε το Hollywood να παραμιλάει! | Photos

αυτή-είναι-η-ελληνίδα-καλλονή-που-έκαν-195255

mariΑυτή είναι η πανέμορφη ηθοποιός ελληνικής καταγωγής που έχει κατακτήσει το Hollywood, αφού έχει όλο το πακέτο… Είναι νέα, ταλαντούχα και καλλονή!

Πρόκειται για την 28χρονη Μαρί Αυγερινοπούλου η οποία εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ερμηνεία της αλλά και με τις άψογες αναλογίες.  Είναι ψηλή, μελαχρινή με καταπράσινα μάτια και δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς πως έχει όλα τα προσόντα για να μια διεθνή καριέρα. mari1

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1986 στις όχθες της λίμνης Superior του Thunder Bay στο Οντάριο και από παιδί ήθελε να γίνει ηθοποιός σε ταινίες δράσεις.

mari2

Σπούδασε δημοσιογραφία για δύο χρόνια στο Οντάριο ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε το παιδικό της όνειρο, την υποκριτική.

mari3

Ένα όνειρο που δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα…  Όλα άρχισαν όταν την εντόπισε ένας ατζέντης σ’ ένα κάστινγκ για ντράμερς που είχε πάει και από τότε άρχισε να παίζει σε διαφημίσεις. Μια από αυτές τις διαφημίσεις ήταν που της έφερε τον πρώτο της ρόλο στο «I Love You, Beth Cooper», αφού εκεί την είδε ο σκηνοθέτης Κρις Κολόμπους.

mari4

Στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλές παραγωγές όπως στο «Supernatural», στο«Fringe», στο «Eureka», στο «Human Target» αλλά και σε πολλές ταινίες όπως στο «Percy Jackson & the Olympians», όπου υποδύθηκε την κόρη της θεάς Αφροδίτης, και στο «Tracers», με συμπρωταγωνιστή τον Τέιλορ Λότνερ από το «Twilight».

221214162444_4237

Το 2011 μάλιστα η ταινία «50-50» στην οποία πρωταγωνίστησε η Ελληνοκαναδή ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.

mari5

mari6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook