Αυτό ψηφίστηκε ως το πιο σέξι δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο! | Photos

αυτό-ψηφίστηκε-ως-το-πιο-σέξι-δωμάτιο-ξ-184000

hotel1Η Water Villa 5, που ανήκει στο ξενοδοχείο Six Senses, στην παράκτια πόλη Nha Trang του Βιετνάμ, κέρδισε το βραβείο του «πιο σέξi δωματίου ξενοδοχείου στον κόσμο για το 2014» από την τουριστική ιστοσελίδα Smith Hotel Awards. Η βίλα κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους την σουίτα 57 του διάσημου Viceroy Hotel της Νέας Υόρκης και τις σουίτες του Bellevue Syrene, στο Σορέντο της Ιταλίας.

villa2Η φανταστική βίλα ψηφίστηκε, όχι άδικα, ως το πιο σέξι δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο, αφού η θέση της σε ένα απομονωμένο σημείο του ξενοδοχείου, της εξασφαλίζει την απόλυτη ησυχία, ενώ η μοναδική θέα στον απέναντι κοραλλιογενή ύφαλο, που συνδυάζεται με το ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού, την καθιστά ιδανική για ρομαντικές διακοπές.

villa3Η βίλα έχει έκταση 150 τ.μ. και διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή. Μια τεράστια χειροποίητη ξύλινη μπανιέρα υπάρχει στο εσωτερικό της και μια ιδιωτική πισίνα με ειδικό χώρο για ηλιοθεραπεία, περιμένει να ξεκουράσει τους τυχερούς επισκέπτες της, ενώ ο ιδιαίτερα προσεγμένος φωτισμός της, οι μικρές εκπλήξεις του μίνι μπαρ και η υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ επί 24 ώρες, υπόσχονται τέλειες και αψεγάδιαστες διακοπές.

villa4Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Smith Hotels ο ρομαντισμός μπορεί για τον καθένα να σημαίνει κάτι διαφορετικό, αλλά όλοι παραδεχόμαστε ότι η έκπληξη, η χαρά και η διέγερση της φαντασίας είναι οι κοινοί παρανομαστές για να περάσει κάποιος και ειδικότερα, ένα ζευγάρι καλά. Και αυτά τα στοιχεία τα παρέχει σε υπερθετικό βαθμό η Water Villa 5!

villa5

villa6

villa7

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook