Βουβό δράμα από την εξωσυζυγική σχέση του Αλέξη Τσίπρα

βουβό-δράμα-από-την-εξωσυζυγική-σχέση-187442

andrianosEνα βουβό οικογενειακό δράμα ξετυλίγεται τις τελευταίες ώρες στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.

Ολα ξεκίνησαν όταν η γλυκιά Περιστέρα δέχθηκε στο προσωπικό της κινητό ένα τηλεφώνημα

-Καλησπέρα κα Μπαζιάνα, είμαι ο Γιάννης Ανδριανός και θάθελα να σας δω το συντομότερο δυνατό. Θα σας παρακαλούσα για το καλό σας να μην ενημερωθεί ο κ. Τσίπρας…Τι λέτε μπορούμε να συναντηθούμε στο Χίλτον για ένα καφέ;

Η Περιστέρα ανήσυχη δεν μπορούσε να πει όχι σε κοτζάμ υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος άφηνε να εννοηθεί ότι έχει κάτι πολύ σημαντικό να της εξομολογηθεί.

Πράγματι σε δύο ώρες βρισκόταν στο Βυζαντινό του κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας εμφανώς ταραγμένη. Δεν χρειάσθηκε να περιμένει πολύ. Η εμβληματική φιγούρα του Γιάννη Ανδριανού που εκτός από γοητευτικός είναι και πλουσιόπαιδο- σύμφωνα με το πόθεν έσχες του- έκανε την εμφάνισή της.

Κάποιες καλοβαλμένες κυρίες στα διπλανά τραπέζια αναστέναξαν όπως τα κορίτσια στη θέα του Τζορτζ Κλούνει.

-Ανδριανός. Γιάννης Ανδριανός…

Της συστήθηκε με μια βαθιά υπόκλιση μετά χειροφιλήματος.

Εκείνη, η Περιστέρα, τον κοίταζε αμήχανη, χωρίς να μιλάει. Μέχρι την στιγμή που της τηλεφώνησε δεν θυμόταν ότι ήταν υφυπουργός Αθλητισμού. Αλλωστε ο Ανδριανός είχε ξεμείνει στην (πολιτική) ιστορία του τόπου σαν ο ντελιβερατζής του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο άνθρωπος δηλαδή που πήρε το μερακλίδικο DVD με τις σεξουαλικές επιδόσεις του πληθωρικού Ζαχόπουλου και το παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου.

.Γιατί ζητήσατε να με δείτε;

τον ρώτησε δειλά η Περιστέρα.

Εκείνος χαμήλωσε τη φωνή και ανέβασε το βλέμμα του. Την κοίταξε στα μάτια και άφησε τις λέξεις να βγουν από το στόμα του με την βαρύτητα που διακρίνει το σκληροτράχηλο υφυπουργό Αθλητισμού ο οποίος καθημερινά κατατροπώνει την Παράγκα και καθαρίζει το ποδόσφαιρο.

Ο σκληροτράχηλος Ανδριανός είναι ο φόβος και ο τρόμος των συμμοριών του ποδοσφαίρου μας. Με το που ακούσουν το όνομα Ανδριανός εξαφανίζονται από προσώπου γης.

Ο σκληροτράχηλος Ανδριανός αυτή τη φορά έπρεπε να επιστρατεύσει όλη την ευσαισθησία του για να μην πληγώσει την Περιστέρα.

-Αυτό που θα σας εξομολογηθώ θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε παντρεμένη γυναίκα. Οσο όμορφη, όσο πλούσια, όσο μοναδική κι αν είναι. Ακόμη και οι πιο επιθυμητές γυναίκες του πλανήτη έχουν περάσει αυτή τη δοκιμασία. Σας το λέω εκ πείρας μια και παρακολουθώ κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή του Μενέλαου Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικό» και ξεχνιέμαι-όπως παλαιότερα με ένα Αρλεκιν…

Η Περιστέρα άρχισε να νιώθει τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια της.

-Γιατί μου τα λέτε όλα αυτά; κατάφερε να ψελλίσει…

Ο Ανδριανός έβγαλε από την μαύρη δερμάτινη τσάντα που κουβαλούσε ένα iPad.

Καθώς έβαζε σε λειτουργία αυτό το μικρό θαύμα της τεχνολογίας ακούστηκε να λέει

-Περιστέρα, ο σύζυγός σου σε απατά. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει εξωσυζυγική ζωή. Στο VIDEO που θα σου δείξω θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια το ψέμμα μέσα στο οποίο ζεις. Εμείς-η κυβέρνηση-το μόνο που θέλουμε από σένα είναι να πείσεις τον σύζυγό σου να ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ Πρόεδρο Δημοκρατίας που θα υποδείξει ο γενναίος πρωθυπουργός μας.

Η Περιστέρα χλώμιασε αλλά βρήκε το θάρρος να συνεχίσει.

-Θα ήθελα να δω το VIDEO…

Ο Ανδριανός αρνήθηκε να της το παραδώσει.

Η Περιστέρα επέστρεψε σπίτι κλαίγοντας με αναφιλητά.

Θα περίμενε να επιστρέψει ο Αλέξης από την Ισπανία για να κάνει την έκρηξή της.

Στην συνέχεια συνέβησαν τα εξής: Δημοσιογράφος που βρισκόταν εκείνη την στιγμή σε παρακείμενο τραπέζι ενημέρωσε τον Νίκο Παππά για την περίεργη συνάντηση Ανδριανού-Περιστέρας. Για τον Ανδριανό που έβγαλε από την τσάντα του το iPad, για την Περιστέρα που χλώμιασε.

Λίγο αργότερα κι ενώ ο Ανδιανός κατευθύνονταν προς το γραφείο του 12 μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν τζιχαντίστριες της ομάδας Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν το δρόμο στο υπουργικό του αυτοκίνητο. Πριν καλά καλά προλάβουν ο οδηγός και ο αστυνομικός συνοδός του να αντιδράσουν οι καλογυμνασμένς τζιχαντίστριες τούς ξάπλωσαν με χτυπήματα-βαράτε στην άσφαλτο.

Στη συνέχεια άρπαξαν από τον σαστισμένο Ανδριανό την δερμάτινη τσάντα και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα ο Νίκος Παππάς κρατούσε στα χέρια του το iPad του Γιάννη Ανδριανού, του dvdάκια, με το επίμαχο video. To έβαλε να παίξει για να μείνει στη συνέχεια παυλόπουλος.

Στο κακομονταρισμένο video by mondaziera Maximou εμφανίζονταν ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει έρωτα με την Μαίρυλιν Μονρόε!!!

-Οι άνθρωποι δεν έχουν το θεό τους… σκέφτηκε και αμέσως έκανε δύο τηλεφωνήματα. Το ένα στην Περιστέρα για να την καθησυχάσει και το άλλο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου για να ξετινάξει τον Γιάννη Ανδριανό…Μείνετε συντονισμένοι οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές…

* Για όσους δεν το κατάλαβαν το παραπάνω κείμενο είναι μυθοπλασία…

kourdistoportocali.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook