Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι μεγάλο κλεφτρόνι

γιατί-ο-σταύρος-θεοδωράκης-είναι-μεγά-140621

theodorakis megaΚλέβει εκκλησίες ο Σταύρος Θεοδωράκης με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις!

Αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την δημοσιογραφική γύμνια των καναλιών, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους στελεχώνουν με το «υπηρετικό» τους προσωπικό και με παρωχημένους δημοσιογράφους που τους διασκεδάζουν με τα χωρατά τους. Χο, χο, χο…

Τι ψάρια να πιάσει τώρα ο καλοσυνάτος παππούς Γιώργος Παπαδάκης που δεν λέει να αποσυρθεί και να αρχίσει τις εκδρομές με τα πούλμαν Γκίνης, ανά την Ελλάδα, παρέα με τα υπόλοιπα KAΠΗ και ταπεράκι μαύρο χαβιάρι με συνοδεία κρυστάλ για επίδειξη;

Πως να μετρηθεί με τον Θεοδωράκη, όταν έχει περάσει την μισή του δημοσιογραφική ζωή, ανακρίνοντας δήθεν, κάτι διαπλεκόμενους κρατιστές τύπου Ροβέρτου Σπυρόπουλου και τον σφάχτη της Βαρβακείου Τσιρώνη;

Το ίδιο ισχύει και για τον Χατζηνικολάου, ο οποίος υποδύεται τον Πρύτανη της δημοσιογραφίας παρέα με κάτι άλλους συστημικούς συναδέλφους του (οι οποίοι μετράνε τα μηδενικά στους λογαριασμούς του εξωτερικού) και τον Νίκο Μπογιόπουλο-που είναι πράγματι φωτεινή εξαίρεση σ΄αυτό το κωλοεπάγγελμα- για ξεκάρφωμα.

Τον έβλεπες τον Θεοδωράκη, στο πρωινό του Mega απέναντι στους Καμπουράκη-Οικονομέα των οποίων έχουν αρχίσει να πέφτουν τα μαλλιά και τα δόντια και είναι σαν τους γέρους του μάπα σώου που λένε κρυόκωλα αστεία.

Ο δε Οικονομέας, ο φίλος μου, για να κάνει το τεκνό τριγυρνάει στο Κολωνάκι με παπί που έχει κομμένη την εξάτμιση για να τον προσέχουν οι γκόμινες.

Επειδή τους δίνει συγχαρητήρια ο Φώτης Μπόμπολας έχουν την εντύπωση ότι είναι δέκα καραντάν δημοσιογράφοι.

Το ίδιο ναυάγια και το δίδυμο των Λυριτζή-Οικονόμου που πουλάνε μούρη στις γριούλες και στις αλβανίδες σερβιτόρες στη Λούτσα και νομίζουν ότι είναι ο Κλούνει στην διαφήμιση της Nespresso.

Ο Θεοδωράκης λοιπόν, όλους αυτούς τους έχει για πρωινό και γι΄αυτό περίσσεψε η εμπάθειά τους όταν ανακοίνωσε την δημιουργία κόμματος.

Eίναι μεγάλο κλεφτρόνι όταν βγαίνει σε τέτοιες εκπομπές. Είναι σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με 9 παίχτες κόντρα στoν Ολυμπιακό και να του ρίχνει πεντάρα.

Έπεσαν σαν τα κοράκια να τον φάνε-οι περισσότεροι αποτυχημένοι οι οποίοι υπάρχουν χάρη στα θαλασσοδάνεια και τις σχέσεις διαπλοκής με τα κόμματα που συνηθίζουν να ανακυκλώνουν χρησιμοποιημένα υλικά με διορισμούς σε κρατικές θέσεις.

Έχει αναρωτηθεί κανείς αν ο Θεοδωράκης πράγματι δεν ενημέρωσε κανέναν Μπόμπολα για τα σχέδιά του;

Αν συμβαίνει αυτό που ο ίδιος υποστηρίζει και δεν υπάρχει από πίσω τίποτε άλλο παρά η τρέλα του (ακόμη και ο ναρκισσισμός του), δεν είναι αυτό μια μεγάλη μαγκιά;

Και στο κάτω κάτω κανείς δεν εμπόδισε κανέναν να κάνει κόμμα.

Και ο Τσίπρας ξεπήδησε από το πουθενά χάρη στον σκάουτερ, αριστεροπόδαρων πολιτικών ταλέντων, Αλέκο Αλαβάνο.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει την μία μαλακία μετά την άλλη και τον διασώζει η συσσωρευμένη οργή του κόσμου για τους κρατιστές μακελάρηδες της εξουσίας.

Καλά θα κάνει να σκεφθεί ο Τσίπρας- που συμβιβάσθηκε με όλους τους νταβατζήδες- τι θα συμβεί όταν οι Λαπαβίτσας και Βαρουφάκης ανακοινώσουν το κόμμα τους.

O Θεοδωράκης πάει φουλ για πρωθυπουργός.

Σας υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι το όνομα του Χατζηνικολάου έπαιζε ως επικεφαλής κόμματος της κεντροδεξιάς αλλά τον πρόλαβε στην στροφή ο Θεοδωράκης, ο οποίος στο μεταξύ έχει κατεβάσει ένα ψηφοδέλτιο με αξιοπρεπείς συμπολίτες μας…

Πηγή: kourdistoportocali.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook