Γιώργος Σπανουδάκης: Ένας 15χρονος από την Μπαρτσελόνα στην Άρσεναλ!

γιώργος-σπανουδάκης-ένας-15χρονος-από-τ-158976

Ο Γιώργος Σπανουδάκης διάγει μία άκρως ενδιαφέρουσα καριέρα μολονότι είναι μόλις 15 χρονών. Εξάλλου, ανήκε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και τις περίφημες ακαδημίες της Μασία. Η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε την ισπανική νομοθεσία η οποία δεν επιτρέπει σε ανήλικους ποδοσφαιριστές να υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Έτσι, οι Λονδρέζοι πρότειναν κάτι τέτοιο αυξάνοντας τις σχετικές απολαβές και ο Σπανουδάκης μετακόμισε στην Αγγλία! Σε πρώτη φάση θα ενταχθεί στην ομάδα Νέων, ενώ υπάρχει μπόνους συμμετοχών σε περίπτωση που αγωνιστεί με την αντίστοιχη ανδρική.

spanoudakisΟ Γιώργος Σπανουδάκης γεννήθηκε το 1998 και σε ηλικία μόλις δύο ετών, οι γονείς του μετακόμισαν στη Γερμανία. Με τις μικρές Εθνικές Γερμανίας αγωνίστηκε δύο φορές με την Κ-15 και ακόμη τρεις στην Κ-16.

Στα 6 του χρόνια ξεκίνησε στην «Opel Ruesselsheim» προσελκύοντας τόσο την Μάϊντς όσο και την Άιντραχτ για να παραμείνει κάτοικος Φρανκφούρτης επί τέσσερα χρόνια.

Στα 11 μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα και κατά καιρούς υπήρξαν τα τυπικά σχόλια περί επόμενου… Μέσι για έναν νεαρό με αρκετές δυνατότητες και περιθώρια εξέλιξης για μία σπουδαία καριέρα. Στους «μπλαουγκράνα» φόρεσε το Νο10.

Πηγή: sportvox.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook