Δάσκαλος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων μαθητών

δάσκαλος-συνελήφθη-για-ασέλγεια-σε-βά-139685

aselgeia_anilikosΤο ένα σοκ μετά το άλλο δέχεται η τοπική κοινωνία των Σερρών, αφού και δεύτερος δάσκαλος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων μαθητών του. Μετά την προ ημερών σύλληψη και προφυλάκιση του 47χρονου εκπαιδευτικού Παναγιώτη Κουλαξίζη, του Χρήστου και της Μαρίκας (σ.σ. τα στοιχεία και η φωτογραφία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης), αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών συνέλαβαν έναν ακόμη εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για παρόμοιες πράξεις.

Ειδικότερα, πρόκειται αυτήν τη φορά για 49χρονο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Σερρών για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης σε ασέλγεια και της αποπλάνησης παιδιού, κάτω των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2011 έως τον περασμένο Μάιο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές των Σερρών για να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη περίπτωση είδε πριν από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία των Σερρών. Στην πρώτη αυτήν περίπτωση ο 47χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε επτά ανήλικους, οκτώ έως δώδεκα ετών, όλοι μαθητές του σχολείου σε χωριό των Σερρών, όπου δίδασκε τα τελευταία χρόνια, στο οποίο ήταν και υποδιευθυντής.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook