Δήμος Χανίων | Απευθείας αναθέσεις μέχρι… τελικής πτώσεως!

δήμος-χανίων-απευθείας-αναθέσεις-μέχ-138815

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕννέα αναμορφώσεις προϋπολογισμού για συνολικές δαπάνες 135.000 ευρώ (15 χιλ έκαστη) ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, στην χθεσινή -τελευταία με την τωρινή του σύνθεση- συνεδρίασή του, εγείροντας ερωτήματα για τον λόγο της κατάτμησης της δαπάνης.

kynigos mixalisΓια «μια καραμπινάτη περίπτωση κατάτμησης πίστωσης σε επιμέρους έργα για να γίνει απευθείας ανάθεση», έκανε λόγο το πρωί, μιλώντας στον SUPER FM, o κ. Μιχάλης Κυνηγός: «Η απευθείας ανάθεση είναι ένα εργαλείο σου δίνει μια ευελιξία. Όμως αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολιάζοντας τις πολλαπλές τροποποιήσεις προϋπολογισμού, τόνισε ότι «αντανακλούν την προχειρότητα στη λειτουργία της δημοτικής αρχής».

Όπως μπορείτε να δείτε, οι δαπάνες που εγκρίθηκαν χθες αφορούν τις προμήθειες ηλεκτρολογικών υλικών οδοφωτισμού στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους.

apeutheias anathesi

Υπενθυμίζουμε, ότι η χθεσινή συνεδρίαση της 14ης Απριλίου ήταν η τελευταία μέχρι τις εκλογές αλλά και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, την 1η Σεπτεμβρίου.

zarpa.gr

 

One thought on “Δήμος Χανίων | Απευθείας αναθέσεις μέχρι… τελικής πτώσεως!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook