Δήμος Χανίων: «Εμπρός… πίσω!»

δήμος-χανίων-εμπρός-πίσω-158399

kados_skoupidia

Θυμάστε το σλόγκαν του τηλεοπτικού δημάρχου… Κωλοκοτρονιτσίου Περιάνδρου Πόποτα «εμπρός… πίσω»;

Κάπως έτσι φαίνεται ότι προχωρά και η απερχόμενη δημοτική αρχή, όπως σχολιάζει ακροάτρια του SUPER FM 89,6 που μας έστειλε αυτήν την φωτογραφία (ω, ναι, είναι σημερινή!) από την περιοχή της Χαλέπας.

Το σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

O Δήμος μας προοδεύει οπισθοδρομώντας!!

Σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Χαλέπας ,εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, τοποθετήθηκε νέος κάδος,χωρίς καπάκι (για να μοσχομυρίζει η γειτονιά) και μάλιστα πολύ πρόσφατης κατασκευής και τεχνολογίας (1999).

Απογοητευμένοι οι κάτοικοι από την προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αφού δεν μπορούν να ανοίξουν παράθυρα και πόρτες ,αισθανόμενοι την απειλή της υγείας τους, ιδιαίτερα οι άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα,επικοινώνησαν με τους αρμοδίους που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν το σπασμένο τηλέφωνο!!! Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Λιονάκης, μας διαβεβαίωσε ότι έχουν παραλάβει νέους κάδους και να ειδοποιήσουμε τους αρμόδιους για να αντικατασταθεί ο προβληματικός .Από την άλλη πλευρά οι αρμόδιοι του Δήμου τον διαψεύδουν και ισχυρίζονται ότι προς το παρών δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος.Επειδή δε διαφαίνεται σύντομα λύση ,παρακαλούμε θερμά  να πάρουν την εστία μόλυνσης από τις ζωές μας και ας πηγαίνουμε στην πλατεία Ευαγγελιστρίας να πετάμε όλοι τα σκουπίδια μας ή ας περιμένουμε το αυτοκίνητο της περισυλλογής και ας τα ρίχνουμε μέσα! Οπισθοδρομώντας θα πάμε μπροστά αυτό τον παραδεισένιο τόπο!

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook