Δήμος Χανίων | Τετ α τετ Βάμβουκα με Σκουλάκη – Παπαδογιάννη – Σαρρή – Ρίζο

δήμος-χανίων-τετ-α-τετ-βάμβουκα-με-σκο-167350

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟλοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ, η ενημέρωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας, για το νέο δημοτικό σχήμα του Δήμου Χανίων και τις αποφάσεις που ελήφθησαν από τη δημοτική αρχή κατά τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της που έγινε σήμερα το απόγευμα από τον κ. Βάμβουκα, σε  διαδοχικές συναντήσεις μαζί τους.

«Οφείλω να τους ενημερώσω αλλά και να τους ακούσω, πριν από το πρώτο μας δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει την Κυριακή», είπε ο κ. Βάμβουκας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης συνάντησης, με τον απελθόντα Δήμαρχο κ. Σκουλάκη. «Ξεκινάει μια καινούρια μέρα», είπε και αναφερόμενος στους επικεφαλής των παρατάξεων, τόνισε, ότι υπάρχει διάθεση «να συνεργαστούμε, όπου μπορούμε να συνεργαστούμε, να πετύχουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση, ώστε να μπορούμε να συνομιλήσουμε, να ακούσουμε ο ένας τον άλλον, να πάρουμε ο ένας απ’ τον άλλον για να προχωρήσουμε».

Επίσης, στο περιθώριο των συναντήσεων, επιβεβαίωσε ότι ο πρώην Δήμαρχος Σούδας, κ. Γιάννης Περάκης, θα προταθεί για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , ότι ο κ. Νεκτάριος Αλεξανδράκης θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο κ. Γιώργος Φραγγεδάκης θα είναι αρμόδιος για ζητήματα πολεοδομίας, η κα Βαρβάρα Περράκη για τον Πολιτισμό και την Παιδεία και ο κ. Μανώλης Αδοντάκης για τον αθλητισμό (ΕΔΩ).

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι συναντήσεις

Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου και είχαν προγραμματιστεί ανά μισάωρο, ξεκινώντας από τις 6 το απόγευμα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook