Δείτε την κρυφή ερωμένη του Κλίντον | Τα μυστικά ραντεβού, και η εμμονή με το σεξ | Photos

δείτε-την-κρυφή-ερωμένη-του-κλίντον-τα-160343

klinton familyΤα σκάνδαλα πέφτουν σαν βροχή το τελευταίο διάστημα για την οικογένεια Κλίντον. Πριν από λίγες εγέρθηκε το θέμα για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι, τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τη… μυστική ερωμένη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Τελικά, αν ευσταθούν οι πληροφορίες, η Μόνικα Λεβίντσι δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που έκανε τον Μπιλ Κλίντον να καρδιοχτυπήσει. Υπάρχει και άλλη που μέχρι τώρα είχε μείνει μακριά από τις φήμες και τα κουτσομπολιά.

Πρόκειται, σύμφωνα τουλάχιστον με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer», για την 54χρονη, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, Τζούλι Τόμπερ ΜακΜάχον, το όνομα της οποίας είχε και άλλοτε εμπλακεί με τον ερωτιάρη πρώην πρόεδρο.Είναι κόρη του εκατομμυριούχου Τζόελ Τόμπερ, που ήταν υποστηρικτής και χρηματοδότης των Κλίντον, όπως και καλός φίλος τους. Η Τζούλι γνώρισε τον Μπιλ Κλίντον το 1998 ενώ ήταν ακόμα πρόεδρος κι αφού ο πατέρας της είχε επιτρέψει στον Κλίντον να χρησιμοποιεί ως… καταφύγιο την έπαυλή του στο Κολοράντο.

Λέγεται πως η φλόγα μεταξύ τους άναψε αμέσως, ωστόσο η σχέση έγινε πιο στενή όταν οι Κλίντον έφυγαν από τον Λευκό Οίκο και μετακόμισαν το 2001 στη γειτονιά της, την Τσαπάκουα, ένα πλούσιο προάστιο κοντά στη Νέα Υόρκη.Η ΜακΜάχον είχε μέχρι τότε πάρει διαζύγιο από τον άνδρα της, Τζον ΜακΜάχον, διευθυντή στην Goldman Sachs, ενώ ήταν ήδη τρία χρόνια σε διάσταση. Λέγεται ότι εκείνη την περίοδο η καλοβαλμένη ζωντοχήρα και ο «μοναχικός» Κλίντον βλέπονταν κρυφά ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Κρυφά ραντεβού έκλειναν και στο εξωτερικό, καθώς η ΜακΜάχον εμφανιζόταν στο Λονδίνο ή το Παρίσι την ίδια εποχή με τον Κλίντον. «Είχε γίνει το αστείο της οικογένειας – αν ο Κλίντον ταξίδευε στο Λονδίνο, τότε και η Τζούλι είχε ξαφνικά δουλειές εκεί.Οταν ο Κλίντον πήγαινε στη Γαλλία, πήγαινε και η Τζούλι», δήλωσε στο «National Enquirer» συγγενής της. Τελικά το ρομάντζο ατόνησε, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της ΜακΜάχον, ξαναφούντωσε μετά τον γάμο της κόρης του Κλίντον, Τσέλσι, το 2010.

Βοηθός της… Χίλαρι

Πάντως οι φήμες θα πρέπει να είχαν διαδοθεί πολύ, γιατί η ίδια η ΜακΜάχον διέψευσε το 2008 ότι είχε σχέση με τον Μπιλ Κλίντον. Εκείνη την περίοδο, εξάλλου, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Κλίντον ήθελε να φέρει την ερωμένη του -«μια Τζούλι»- στο επιτελείο της γυναίκας του όταν διεκδικούσε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία.

Οι βοηθοί του, όμως, τον έπεισαν ότι δεν ήταν καλή ιδέα. Σύμφωνα δε με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Χάλπερ, συγγραφέα του βιβλίου «Game Change» για τις προεδρικές εκλογές του 2008, η σχέση τους συνεχίστηκε με διαλείμματα έως και το 2013.Και τι λέει η πιο διάσημη απατημένη σύζυγος του πλανήτη; Δεν έχει φυσικά σχολιάσει επισήμως τα δημοσιεύματα, ωστόσο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Λουσίντα Φρανκς, δικαιολογεί τον σύζυγό της, καθώς πιστεύει ότι η εμμονή του με το σεξ οφείλεται στα άσχημα παιδικά βιώματά του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τη μητέρα του.

Η Φρανκς ισχυρίζεται ότι αυτό της το είχε εκμυστηρευθεί η ίδια η Χίλαρι το 1998.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook