Δεν τα κατάφερε στο Βόλο ο ΑΟΧ

δεν-τα-κατάφερε-στο-βόλο-ο-αοχ-129110

aoxaniaΤην ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε στο Βόλο ο ΑΟ Χανιά, από την τοπική «Νίκη» που «έκλεψε» στις καθυστερήσεις τους τρεις βαθμούς, χάρη σε εύστοχο πέναλτυ στο 92′.

Έτσι, οι Χανιώτες μένουν στους 4 βαθμούς μετά από 4 αγώνες.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν έδειχνε ότι θα έπαιρνε το θετικό αποτέλεσμα όταν στο 89′ ο Λουκίνας ισοφάριζε σε 1-1, ωστόσο στις καθυστερήσεις… γκρεμίστηκαν όλα, με τον Χατζηισαΐα να υποπίπτει σε ένα χαζό πέναλτι και τους γηπεδούχους έτσι να παίρνουν μια ανέλπιστη νίκη.

Κρίμα, γιατί το Χ θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, με βάση το τι έχει συμβεί συνολικά σε αυτή την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Το λάθος του Χατζηισαΐα ήταν πραγματικά αψυχολόγητο κι από έναν παίκτη μάλιστα που φέτος έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν.

Τα άσχημα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα πάντως, καθώς τη στιγμή που οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες να πήγαιναν στα αποδυτήρια για το α’ ημίχρονο, ο Τζιώρας, στις καθυστερήσεις, σημείωνε το 1-0, προς απογοήτευση του ΑΟΧ, που προηγουμένως είχε χάσει τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθεί εκείνος.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε όσο το ματς πήγαινε προς το τέλος, με τον ΑΟΧ να σημειώνει το 1-1 από το φάουλ του Βαλλιάνου και την κεφαλιά του Λουκίνα, όμως λίγο αργότερα από μία εκτέλεση… πλαγίου άουτ, ο Χατζηισαΐας έδιωξε τη μπάλα με το χέρι σε ένα γέμισμα που έγινε μέσα στην περιοχή, με τον Ανιέτε να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να ακολουθεί ένας… χαμός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα…

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Σουλίδης (78′ Ρονκάτο), Μανουσάκης (87′ Γκότοβος), Ισαάκ (69′ Μπιτσάκος), Ανιέτε, Τζιώρας.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς (71′ Καμπλιώνης), Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Γκούμας (80′ Λουκίνας), Κοσταντίνοφ (56′ Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας).

Βοηθοί: Χουλιάρας (Αιτ/νίας), Πυλαρινός (Αιτ/νίας).

4ος: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: Σουλίδης, Σοϊλέδης, Ανιέτε – Γκούμας, Βαλλιάνος

Πηγή: athlitiko.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook