Είχαν αδυναμία στα κοσμήματα | Οι Ρουμάνοι έδρασαν και στα Χανιά

είχαν-αδυναμία-στα-κοσμήματα-οι-ρουμά-105084

kosmimataΠέρυσι τον Αύγουστο αλλά και το Σεπτέμβριο «χτύπησαν» χρυσοχοεία στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στις οδούς Κατεχάκη και Αμαλθείας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, που χειρίστηκαν τις υποθέσεις με μεγάλη προσοχή όταν συνέβησαν τα περιστατικά, είχαν συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να τα αξιοποιήσουν και να οδηγηθούν στις συλλήψεις των δραστών.

Έτσι, από το γενετικό υλικό που εντόπισαν και περισυνέλεξαν τότε και αφού ακολούθησαν εργαστηριακές εξετάσεις, τα αποτελέσματα έδειξαν πια με βεβαιότητα ως δράστες έναν 30χρονο και έναν 36χρονο από τη Ρουμανία.

Όμως οι δύο Ρουμάνοι, με αδυναμία στις κλοπές, στις διαρρήξεις και στα χρυσοχοεία, που δε δρούσαν μόνο στο Ηράκλειο αλλά σε όλη την Κρήτη, συνελήφθησαν για διαρρήξεις σε Χανιά και Ρέθυμνο και ήδη κρατούνται στις φυλακές της Αγυάς.

Οι δυο τους έχουν χρεωθεί και τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας πριν από περίπου ένα χρόνο, καθώς φέρονται να έχουν αναγνωριστεί από τον πατέρα του ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο κατάστημα την ώρα που οι δύο Ρουμάνοι το «χτύπησαν», παίρνοντας χρυσαφικά.

Υπενθυμίζεται ότι τότε μπροστά στο κατάστημα είχαν παρκάρει μία κλούβα προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις τους.

 

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook