Εδώ τα καλά μυστικά για να μην πάρεις αλλά… να κάψεις θερμίδες στις γιορτές

εδώ-τα-καλά-μυστικά-για-να-μην-πάρεις-αλ-194036

Tα Χριστούγεννα και γενικότερα οι γιορτές, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την καλοπέραση και φυσικά το πολύ, μα πάρα πολύ, φαγητό! Ένα κάλεσμα από δω, ένα από κει, λίγη γαλοπούλα, ένα κομμάτι γλυκό και αρκετό κρασάκι και τσουπ, όλες οι θερμίδες έρχονται και κάθονται στους γοφούς σας(και την κοιλιά σας).

Μη σκάτε και κυρίως μην πανικοβάλλεστε. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, μία τέτοια περίοδο χαράς και οικογενειακών στιγμών, να γίνεστε αντικοινωνικές και να αρνείστε την μία πρόσκληση μετά την άλλη για να μη χαλάσετε τη σιλουέτα σας. Υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να κάψετε θερμίδες τις άγιες τούτες μέρες χωρίς καν να το καταλάβετε…

Ψωνίστε… δίχως αύριο: Που λέει ο λόγος. Η αλήθεια είναι ότι στους καιρούς που διανύουμε, το δυσκολότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα είναι ατελείωτο shopping. Ωστόσο, για το καλό μας (ή κακό μας), υπάρχουν αμέτρητα καταστήματα με πολύ καλές τιμές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε το αγαπημένο σας χόμπι. Βάλτε ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια και αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα στα ψώνια. Βρείτε τα ιδανικότερα δώρα για εσάς και τους φίλους σας και μην καταλήξετε κατευθείαν στο πρώτο που θα δείτε. Εκτός φυσικά από το ατελείωτο περπάτημα που θα ρίξετε, θα κουβαλήστε τόσες πολλές τσάντες που σίγουρα θα δώσετε μία πρώτης τάξεως τόνωση στους μυς σας. Όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι, επιβραβεύστε τον εαυτό σας, όχι με σουβλάκια, αλλά με ένα αναζωογονητικό μπάνιο.

Δεχτείτε τις προσκλήσεις: Οι γιορτές είναι αφορμή κοινωνικοποίησης και φυσικά διασκέδασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε άπειρες προσκλήσεις για εξόδους και πάρτι. Εφόσον το πορτοφόλι σας το επιτρέπει, μην αφήσετε καμία να πάει χαμένη. Όχι μόνο θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα περάσετε καλά, αλλά και μόνο ο χορός που θα ρίξετε( δε νομίζουμε να μη χορεύετε) ή ακόμα και το περπάτημα με τα ψηλοτάκουνα( τι εφιάλτης και αυτός), θα σας βοηθήσουν να κάψετε αρκετές θερμίδες! Δύο σε ένα λοιπόν…

Ετοιμάστε το σπίτι: Φέτος είναι η χρονιά σας! Αποφασίσατε να κάνετε ρεβεγιόν στο σπίτι και να καλέσετε οικογένεια και φίλους; Μόλις βρήκατε τρόπο να χωρέσετε στο θεόστενο πρωτοχρονιάτικό σας φόρεμα και όλα αυτά με το να γίνετε χαρούμενη… νοικοκυρά. Τι πρέπει να κάνετε; Να ξεκινήσετε την γενική καθαριότητα του σπιτιού. Σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, τρίψιμο μπάνιου, καθαρισμός χαλιών( εδώ και αν θα ρίξετε ιδρώτα) θα αποδειχθούν σωτήρια και πολύ πιο αποτελεσματικά από μία επίσκεψη στο γυμναστήριο. Στοίχημα ότι την μεγάλη βραδιά η κοιλιά σας θα είναι επίπεδη.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook