Εισιτήρια Ryanair τώρα απ’ όλα τα πρακτορεία χωρίς «καπέλο» και χωρίς πιστωτική!

εισιτήρια-ryanair-τώρα-απ-όλα-τα-πρακτορεία-122060

ryan airΔιαθέσιμα σε όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία είναι από σήμερα τα εισιτήρια της Ryanair χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και χωρίς να είναι η απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας χάρη στη συνεργασία της εταιρείας με το Amadeus, το πρόγραμμα κρατήσεων που χρησιμοποιούν οι πράκτορες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία που χρησιμοποιούν Amadeus θα μπορούν να «δουν» και να «αγοράσουν» εισιτήρια για τις πτήσεις της Ryanair, όπως ακριβώς κάνουν για όλες τις μεγάλες εταιρείες, κάτι που έως σήμερα δεν ήταν δυνατόν. Τα δε γραφεία, παίρνουν την προμήθειά τους απευθείας από το σύστημα που θα πει ότι δεν χρεώνουν επιπλέον τον πελάτη.

Η έναρξη της συνεργασίας ανακοινώθηκε σήμερα και από διοικητικά στελέχη της εταιρείας εκτιμάται ότι «ο συνδυασμός των χαμηλών ναύλων που προσφέρει η Ryanair το δίκτυο των δρομολογίων της και την ηγετική θέση της στις κυριώτερες αγορές της Ευρώπης σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του Amadeus θα επιτρέψει τη διεύρυνση της Ryanair».

Και για την Ελλάδα, η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η μη εξοικείωση με το «ηλεκτρονικό εμπόριο» και την χρήση των πιστωτικών καρτών, απέτρεπε πολύ κόσμο έως τώρα από το να ταξιδέψει.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook