«Εμείς θα παίζουμε τη λύρα, και οι αγορές θα χορεύουν…πεντοζάλη», είπε ο Τσίπρας από το Ηράκλειο!

εμείς-θα-παίζουμε-τη-λύρα-και-οι-αγορέ-192375

tsipras irakleioΓια πρόκληση χάους στη χώρα και απόπειρα αποσταθεροποίησης στη χώρα, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο, κατά την ομιλία του στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε: «Έφτασε για την κυβέρνηση ο σπασμός του τέλους. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός απειλεί τους Έλληνες με χάος, έφθασε να εκλιπαρεί τιε ξένες αγορές να επιτεθούν στην Ελλάδα… Μετά θυμήθηκε το Grexit, δεν κατάλαβε ότι έφθασε το «Samaras exit»! Και πρόσθεσε ότι «όσοι προσπαθήσουν να βλάψουν τη χώρα, θα το πληρώσουν ακριβά»!

Με αφορμή την επίσπευση της προεδρικής εκλογής, ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Ο πανικός τους δεν κρύβεται. Τους απασχολεί μόνον η ευστάθεια της καρέκλας, αλλά δεν θα τους κάνει τη χάρη ο λαός…Η Αριστερά έρχεται για να αναλάβει ευθύνες. Είμαστε με εκείνους που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο τους, που πολιορκούνται από φόρους, που δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους. Για αυτούς θα διεκδικήσουμε την ευθύνη διακυβέρνησης του τόπου. Με μία κυβέρνηση του λαού».

Για τη στάση της ΕΕ απέναντι στη χώρα μας, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «Μερικοί ξεχνούν ότι μας χρωστάνε, και μας χρωστάνε πολλά. Και μια και βρίσκομαι στην Κρήτη, αξίζει να αναφερθώ στις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Δεν έχουν καταλάβει όμως, ότι εμείς τώρα θα παίζουμε τη λύρα, κι αυτοί θα χορεύουν … πεντοζάλη! Και θέλουμε και μπορούμε. Καλούμε τον Έλληνα να μας εμπιστευτεί»…

Στη συνδιάσκεψη από νωρίς επικρατούσε κλίμα ενθουσιασμού στη γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου «Ατλαντίς», στο Ηράκλειο. Οι πολιτικές εξελίξεις έχουν «γεννήσει» στα στελέχη και τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ αισθήματα ευφορίας, εκτιμώντας αφενός ότι οι εκλογές είναι κοντά κι αφετέρου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Ο κ.Τσίπρας κατέφθασε στο ξενοδοχείο λίγα λεπτά μετά τις 10.30. Στην αίθουσα, εν τω μεταξύ, το «παρών» πέρα από κομματικά στελέχη δίνουν ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευρ.Κουκιαδάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, άλλοι δήμαρχοι και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης , καθώς και στελέχη της ΔΗΜΑΡ, με επικεφαλής το γραμματέα του κόμματος στο Ηράκλειο, Χάρη Κατερινόπουλο. Παρών και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί ομιλία, στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ, στις  θεματικές ενότητες: «Πρωτογενής τομέας- Τουρισμός- Ανάπτυξη/Υποδομές», εκκινώντας τις εργασίες της Συνδιάσκεψης.

Ο κ.Τσίπρας θα αναχωρήσει το απόγευμα από την Κρήτη, καθώς αύριο το πρωί θα βρίσκεται στη Λάρισα για την Περιφερειακή σύσκεψη Θεσσαλίας.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook