Επιτέθηκαν με κατσαβίδι σε υπάλληλο του νεκροτομείου, συγγενείς της κοπέλας που αυτοκτόνησε

επιτέθηκαν-με-κατσαβίδι-σε-υπάλληλο-τ-166587

nosokomio660_0Δεν έχει τέλος η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου όταν νεαρή τσιγγάνα βρέθηκε κρεμασμένη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Οι συγγενείς της τραγικής κοπέλας πήγαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου είχε μεταφερθεί η σορός της και ζήτησαν να δουν τη νεκρή, κάτι όμως που δεν επιτρέπεται. Η άρνηση του εργαζόμενου στο Νεκροτομείο τους εξόργισε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός…

Η κατάσταση στο νεκροτομείο βγήκε εκτός ελέγχου, οι συγγενείς χτύπησαν με κατσαβίδι στο κεφάλι τον υπάλληλο ενώ στον χώρο σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές με σπασμένα τζάμια και έπιπλα.

Ο άτυχος εργαζόμενος, εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, νοσηλεύεται με επιληπτική κρίση στη νευρολογική κλινική!

Η αστυνομία αναζητά τον άνδρα που με κατσαβίδι χτύπησε τον υπάλληλο.

«Δολοφονική επίθεση»

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπος Μπονάνος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrastimes.gr απηύθυνε έκκληση στην αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις, για να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα του προσωπικού, από τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις συγγενών που σημειώνονται κατά καιρούς στο νοσοκομείο.

Ο κ.Μπονάνος, ήδη με παράσταση στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ανδρέα Αποστολόπουλο, ζήτησε αμέσως την εφαρμογή του νόμου, εκφράζοντας την αγανάκτησή του, για τα τεκταινόμενα.

«Οφείλω να διασφαλίσω την ηρεμία των εργαζομένων μου, από δολοφονικές επιθέσεις όπως η σημερινή στον υπάλληλο του νεκροτομείου και η αστυνομία, επιτέλους, ας κάνει την δουλειά της», δήλωσε ο Χαράλαμπος Μπονάνος.

Αστυνομική προστασία ζήτησε η ιατροδικαστής

Η νεκροψία-νεκροτομή της γυναίκας που αυτοκτόνησε το πρωί, θα διενεργηθεί την Δευτέρα, με την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα να έχει ζητήσει από τον διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, να έχει αστυνομική προστασία, για να ασκήσει τα καθήκοντα της και να μην επιτραπεί σε κανέναν από τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, η παρουσία του στο νοσοκομείο.

Ο διοικητής Χαράλαμπος Μπονάνος, τόνισε ότι αύριο θα καταθέσει αίτημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, το πρωί της Δευτέρας αστυνομικές δυνάμεις να περιφρουρήσουν τον χώρο του νεκροτομείου.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook