Εργαστήρι θεατρικής γραφής στα Χανιά με τον Δημήτρη Φοινίτση

εργαστήρι-θεατρικής-γραφής-στα-χανιά-187821

theatrikigrafiΤο Studio OXO NOY σε συνεργασία με τον θεατρολόγο και σκηνοθέτη Δημήτρη Φοινίτση διοργανώνουν –για πρώτη φορά στα Χανιά- δίμηνο Εργαστήριο Θεατρικής Γραφής με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν τις προσωπικές συγγραφικές τους δυνατότητες και να μυηθούν στο δημιουργικό κόσμο της σκηνικής αναπαράστασης με όχημα το λόγο.

Τα μαθήματα διάρκειας 2.5 ωρων θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Σάββατο από τα μέσα Ιανουαρίου. Το κάθε μάθημα θα έχει απολύτως πρακτική κατεύθυνση και θα εστιάζει στη σύνθεση δραματικού κειμένου με σχέσεις και θεατρικούς χαρακτήρες.

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τη διαδικασία διαμόρφωσης σκηνών ή ολοκληρωμένων έργων για τη Σκηνή και δεν προϋποθέτει προηγούμενη σχετική εμπειρία.

Έναρξη εργαστηρίου: Σαββάτο 17 Ιανουαρίου 2015
Ώρες: 15.30 – 18.00.
Λήξη εργαστηρίου: Σαββάτο 7 Μαρτίου 2015.
Συνολικό κόστος εργαστηρίου 70 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής & προεγγραφές έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2014.
Τηλέφωνο εγγραφών: 6972694294
Τηλέφωνο πληροφοριών για το εργαστήρι:6997166210

⃰ Ο Δημήτρης Φοινίτσης -Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη «Δημιουργική Γραφή» με διπλωματική εργασία στο Θεατρικό Έργο / Παιδαγωγική Σχολή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Πτυχιούχος Τμήματος Θεάτρου / Σχολή Καλών Τεχνών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης- έχει παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων θεατρικής γραφής στο Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (Ι.Τ.Ι.) με διδάσκοντες τους Ανδρέα Φλουράκη, Ανδρέα Στάικο και Έλενα Πέγκα. Εργάζεται ως σκηνοθέτης θεάτρου και εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής. Το τελευταίο διάστημα κατοικεί στην Κρήτη. Δραματικά κείμενά του έχουν παρουσιαστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από τις Εκδόσεις Αιγόκερως κυκλοφορούν τέσσερα θεατρικά έργα του υπό τον γενικό τίτλο «Dominatrix» και ένα δίπτυχο έργων docudrama με τίτλο «ΕΓΚΑΤΑλελειμμένοι».

Στούντιο Οξω Νού

Αγ.Κυριακής 29, Ταμπακαριά – Χαλέπα

τηλ: 6972694294

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook