Ηράκλειο | Συνελήφθη ο πιστολέρο της Χερσονήσου

ηράκλειο-συνελήφθη-ο-πιστολέρο-της-χε-77858

pistoli

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τα τρία άτομα που έκαναν τα ξημερώματα άνω κάτω μπαρ της Χερσονήσου , ανάμεσά τους ο 25χρονος που έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Πρόκειται – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- για παρέα νεαρών που κατά καιρούς τους απασχολεί με τα καμώματά της.Όλα ξεκίνησαν όταν νεαροί μπήκαν στο μαγαζί και άρχισαν να προκαλούν φασαρία .Όταν αστυνομικοί που έκαναν διακοπές στην περιοχή προσπάθησαν να τους νουθετήσουν τα αίματα άναψαν.

Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα ,όταν η γνωστή, στην αστυνομία για τα καμώματα της ,παρέα νεαρών μπήκε στο μπαρ στη Χερσόνησο.

Αντί να βολευτούν σε ένα τραπέζι, και να παραγγείλουν τα ποτά τους , άρχισαν να σπρώχνουν τα σκαμπό να κάνουν φασαρία και να παρενοχλούν τους υπόλοιπους θαμώνες.

Μέσα στο μαγαζί έτυχε να πίνουν το ποτό τους δυο αστυνομικοί από την Αθήνα που μαζί με ένα φίλο τους, έκαναν διακοπές στην περιοχή .Τα όργανα της τάξης παρότι ήταν εκτός υπηρεσίας βλέποντας την συμπεριφορά των θερμόαιμων νιάτων προσπάθησαν να τους συνετίσουν . Μάταια. Οι φασαριόζοι νεαροί που δεν σηκώνουν τις παρατηρήσεις προσβλήθηκαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Επικράτησε πανδαιμόνιο. Σκαμπό, σταχτοδοχεία ποτήρια και ότι άλλα αντικείμενα υπήρχαν πρόσκαιρα στο κατάστημα άρχισαν να εξφενδονίζονται. Σα να μην έφτανε αυτό ένας από τους οι νταήδες νεαρούς έβγαλε το όπλο που κρατούσε και άρχισε να πυροβολεί .

Μετά τους πυροβολισμούς η παρέα από μέλη γνωστών οικογενειών του Ηρακλείου και του Ρέθυμνου τράπηκε σε φυγή αφήνοντας ωστόσο αιμόφυρτους τους έναν αστυνομικό που προσπάθησε να τους σταματήσει αλλά και έναν ακόμη θαμώνα φίλο του .

Επι τόπου έφτασαν και αστυνομικοί από το τμήμα της Χερσονήσου .Μόλις διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι τι ακριβώς είχε συμβεί άμεσα κάλεσαν ενισχύσεις και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των νεαρών ξεκίνησαν.

Μετά από τις περιγραφές των αστυνομικών από την Αθήνα και τις έρευνες που ακολούθησαν πρώτος στα χέρια της ΟΠΚΕ έπεσε ένας 25χρονος .Από τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψη των νεαρών στην οποία συμμετέχουν ακόμη το ΤΑΕ Ηρακλείου ,η ασφάλεια αλλά και οι πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ειδικών αποστολών Κρήτης.

Μέχρι στιγμής χειροπέδες έχουν φορεθεί σε 3 άτομα ανάμεσά τους ο 25 χρονος πιστολέρο. Οι έρευνες συνεχίζονται και έπεται συνέχεια.

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook