Η Α΄Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2013 διαγωνίζεται για τον τίτλο της Miss Intercontinental

η-α΄αναπληρωματική-miss-κρήτη-2013-διαγωνίζε-187083

elissavet 3H πρώτη Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2013 Ελισσάβετ Γεωργάκη αναχώρησε για το Βερολίνο προκειμένου να συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό Miss Intercontinental 2014, ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών όπου εστεμμένη του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς εκπροσωπεί την χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό.

elissavet 1Οι διοργανωτές επέλεξαν φέτος ο τελικός του διαγωνισμού να διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας όπου 60 περίπου καλλονές από όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Miss Intercontinental 2014. H νικήτρια θα εξασφαλίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο με μεγάλο γερμανικό πρακτορείο και συμμετοχή στις διασημότερες πασαρέλες της Ευρώπης καθώς και δώρα μεγάλης αξίας.

elissavet 2Η Ελισσάβετ θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό με παραδοσιακή τουαλέτα από τον οίκο νυφικών Λαμπράκης, με βραδινή τουαλέτα από το κατάστημα MARA και με μαγιό. Η Cristi Academy στο Ηράκλειο ανέλαβε την προετοιμασία της ενώ τις υπηρεσίες του προσέφερε και το κέντρο αισθητικής Lumina.

Ο διοργανωτής του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς κ. Γιώργος Ασαργιωτάκης και ο αντιπρόσωπος του διαγωνισμού Miss Intercontinental στην Ελλάδα και διοργανωτής των Ελληνικών Καλλιστείων Σταρ Ελλάς, Βασίλης Πρεβελάκης, εύχονται στην Ελισάβετ καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook