Η Αμαλία Κωτσάκη στον Super Fm 89.6 για τις εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων | Ηχητικό

η-αμαλία-κωτσάκη-στον-super-fm-89-6-για-τις-εκδηλώ-173384

amalia kotsakiΗ ποικιλομορφία αλλά και η αισθητική αναβάθμιση ήταν ο άξονας στον οποίο κινήθηκε ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων, στον Super fm η πρόεδρος κυρία Αμαλία Κωτσάκη, με αφορμή την αποψινή, αναβληθείσα λόγω κακοκαιρίας, εκδήλωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς με την λυρική σοπράνο Μαρία Κλεινάκη και το συγκρότημα ΟΚΤΑΒΑ.

«Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε με το φετινό πρόγραμμα να καλυφθεί μεγάλο εύρος προτιμήσεων και να ικανοποιεί κάθε επιθυμία. Υπάρχει ένας συγκερασμός πολλών πραγμάτων: παραδοσιακή μουσική, τζαζ, κλασική, έντεχνο ελληνικό τραγούδι, ροκ συναυλία στη Σπλάντζια, πάρτι στους δρόμους».

Όσον αφορά στην κεντρική εκδήλωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, η κυρία Κωτσάκη δήλωσε: Θα έχουμε μια βραδιά με παραδοσιακή μουσική, δεν θα έχουμε κάτι παραπάνω. Κοιτάξτε, πρέπει να πάμε σταδιακά. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Εξάλλου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία σημαίνει ότι είναι και πάρα πολύ ακριβή»

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων ΕΔΩ 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook