Η ελληνική πολιτική ιστορία είναι γεμάτη Χαικάληδες

η-ελληνική-πολιτική-ιστορία-είναι-γεμ-124187

xaikalis-660_4Πανευτυχής ο Σαμαράς παρά την ισχυαλγία που τον ταλαιπωρεί ζήτησε από το προσωπικό του Costa Navarino να του φέρουν στην σουίτα μια παγωμένη σαμπάνια και φράουλες με σαντιγύ.

Ο πρωθυπουργός διάβαζε χαρούμενος την δήλωση προδοσίας του αρτίστα Παύλου Χαικάλη προς το κόμμα που τον ανέδειξε βουλευτή, τους ΑΝΕΛ.

Ο Χαικάλης δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπό κάποιες προυποθέσεις πρόεδρο δημοκρατίας (και τα δύο με πεζά), που θα υποδείξει η κυβέρνηση.

Ο Χαικάλης μετά τον Μελά, προστίθεται στην λίστα της κοινοβουλευτικής ντροπής αλλά και στην ατέλειωτη ιστορικά λίστα των βουλευτών που έφτυσαν κατάμουτρα τους ψηφοφόρους τους.

Ο Χαικάλης, ο οποίος χάρη στο κόμμα του Καμμένου προβιβάστηκε από αστείος ηθοποιός σε αστείος πολιτευτής, έβγαζε έως πολύ πρόσφατα πύρινους λόγους κατά των μνημονίων.

Χάρη σ΄αυτούς εξελέγη βουλευτής και όπως όλα δείχνουν συνέχισε την υποκριτική του δραστηριότητα και εντός του κοινοβουλίου.

Οσο για τον Σαμαρά, με βουλευτές τύπου Χαικάλη έχει κάθε λόγο να αισθάνεται όπως ο Χριστοφοράκος που παρατηρούσε από την σουίτα της Μεγάλης Βρετανίας τα καλοταισμένα, από τον ίδιο, περιστέρια της βουλής να παίζουν ανέμελα στο προάυλιο του ιστορικού για τον ξιπασμό του κτηρίου που ξεκίνησε σαν καζίνο και κατέληξε βουλή των Ελλήνων.

4 χρόνια Μνημόνια έχουν συνθλίψει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας της πολιτικής τάξης της χώρας.

Αλλά η τσίπα μοιάζει πολυτέλεια για ένα τσούρμο τυχοδιωκτών που τρύπωσαν στη βουλή για να τ΄αρπάξουν, να κονομήσουν, να ξεπουληθούν σαν πρόθυμες ιέρειες, υποταχτικιές σε κάθε είδους συμφέροντα που φλερτάρουν τους 300 εκλεκτούς του ελληνικού λαού.

Ενός κακάσχημου, στραβοχυμένου λαού, που από κάποιο τεχνικό λάθος της ιστορίας βρέθηκε γεωγραφικά σε ευρωπαικό έδαφος.

Ο Σαμαράς από την άλλη έχει κάθε λόγο να υποστηρίζει ότι εξασφάλισε 180 βουλευτές.

Οι ισχυροί φίλοι του μπορούν άνετα να εξαγοράσουν 30-40 «ανθρώπινα λάθη» που η αστεία ράτσα των Ελλήνων τα έστειλε στη Βουλή με την αποστολή να υπερασπίζονται να συμφέροντα του λαού.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα λάθη μας πληρώνονται ακριβά…

Πηγή: kourdistoportocali.com

One thought on “Η ελληνική πολιτική ιστορία είναι γεμάτη Χαικάληδες

  1. Διαβάζω με πολύ προσοχή τον «πόνο» του φίλου που ανάρτησε το παραπάνω κειμενάκι – σκληρού πολιτικού περιεχομένου.
    Θα κάνω δύο απλές ερωτήσεις :
    Όποιος ασπάζεται το παραπάνω κείμενο θεωρείται «δημοκράτης» ? και…
    Το παραπάνω κειμενάκι είχε αναρτηθεί και την εποχή που με ευκολία (π.χ Καμμένος) εκλεγμένος με τη Ν.Δ και ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ έκανε με ευκολία τη προδοσία στο κόμμα που τον ανέδειξε και εμπιστεύτηκε?
    Απλα για την ιστορία ας αποφευγουμε τις βαριές εκφράσεις γιατι καποια στιγμη θα πεσουνε οι ιδιες να μας πλακωσουνε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook