«Η Περιστέρα είναι γεννημένη μανούλα», λέει γειτόνισσα του Τσίπρα

η-περιστέρα-είναι-γεννημένη-μανούλα-207257

betty3Με τα δικά της μάτια, όπως λέει η κυρία Πιπίνα Κουνέλη, η Περιστέρα είναι αυτό που θα έλεγε κανείς με απλά λόγια ένα καταπληκτικό πλάσμα.

«Θυμάμαι…γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση που είχε λάβει χώρα στο σπίτι κοινής μας φίλης όπου και πήγαμε με τα παιδιά μας. Πρόκειται για ένα πάρτι που έγινε σε διαμέρισμα που είναι στον κάτω όροφο από εκεί που μένει ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι το σπίτι της καθηγήτριας αγγλικών των παιδιών τους, φίλη του ζεύγους. Με το που μπήκε μέσα φυσικά τα μάτια όλων πέσανε πάνω της, άλλα αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η απλότητά της», λέει στο γειτόνισσα της Περιστέρας Μπαζιάνας.

«Θέλω να σας πω πως εκείνη ήταν που μου μίλησε πρώτα. Πιάσαμε αμέσως κουβέντα για τα παιδιά.  Απλή, φιλική, ένα τόσο νέο κορίτσι απόλυτα προσγειωμένο και σεμνό. Φανταστείτε ότι σε λίγα μόλις λεπτά φτάσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις για μαγειρική. Πιστευω πως δε θα αλλάξει καθόλου. Είναι θέμα ανατροφής νομίζω και τρόπου ζωής και κυρίως σκέψης. Τους χαζεύω πραγματικά όταν εκείνη με το σύζυγο και τα παιδιά τους πηγαίνουν -σπάνια- ξένοιαστα μια βόλτα. Είναι υπέροχο και αγαπημένο ζευγάρι», τονίζει.

«Τη βλέπω συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις που έχει τύχει να βρεθούμε.  Φυσικά πάντα με τα παιδιά της» λέει ακόμη η κυρία Πιπινα Κουνελη, η οποία μένει σε διπλανή πολυκατοικία, προσθέτοντας πως «η Περιστέρα είναι γεννημένη μανούλα. Η ζωή της όλη είναι ο Αλέξης και τα παιδιά τους».

Πηγή: tromaktiko.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook