Ιδέες υπάρχουν… Δύο νέοι Χανιώτες αντιστέκονται στην κρίση

ιδέες-υπάρχουν-δύο-νέοι-χανιώτες-αντ-148010

olive soap barΔύο νέοι Χανιώτες, ο Δημήτρης Μανώλης και ο Ηρακλής Μανδαλιανός, αποδεικνύουν ότι ακόμα και εν μέσω κρίσης οι ωραίες ιδέες βρίσκουν πάντα πρόσφορο έδαφος. Η δημιουργία του Olive Soap Bar αποδεικνύει την αγάπη τους για τα χειροποίητα καλλυντικά σαπούνια ενώ ταυτόχρονα ικανοποιεί, μέσα από μία μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων, τις ανάγκες όσων προτιμούν αποκλειστικά φυτικές πρώτες ύλες στα προϊόντα προσωπικής καθαριότητας.

soap11«Ξεκίνησα πειραματικά πριν ένα χρόνο περίπου να φτιάχνω σαπούνια για μένα και τα παιδιά μου, θέλοντας να προσφέρω κάτι φυτικό στην καθαριότητά μας» δήλωσε στην εκπομπή X2 του Action24 ο Δημήτρης. «Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να ασχοληθούμε πιο ενεργά με αυτό που μας ευχαριστεί και που αποτελεί κάτι στο οποίο πιστεύουμε απόλυτα».

soap1«Είμαστε στον τομέα των ηλεκτρονικών πολλά χρόνια οπότε συνδυάσαμε αυτή τη γνώση με το πολύ καλό προϊόν και δημιουργήσαμε το OliveSoapBar, τον δικτυακό ιστότοπο που μετράει ήδη 7 μήνες ζωής. Εκεί παρουσιάζονται όλα μας τα προϊόντα τα οποία διατίθενται προς το παρόν μόνο μέσω διαδικτύου», συμπλήρωσε ο Ηρακλής.

soap9Η τεχνογνωσία αποκτήθηκε στην αρχή διαβάζοντας και στη συνέχεια με πολύ πειραματισμό. Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να φτάσουν τα προϊόντα στην ιδανική μορφή και σύσταση.

soap8«Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία. Είναι αγνό, φυσικό και καθαρό, σαν αυτό που θέλουμε να βάζουμε και στο φαγητό μας».

soap6Ωστόσο, τα σαπούνια του Olive Soap Bar δεν είναι σκέτου ελαιολάδου κι αυτό γιατί τα σαπούνια με 100% ελαιόλαδο κάνουν δύσκολα αφρό και τείνουν να «γλιτσιάζουν» και να «λασπώνουν» εύκολα.

kiralifi«Επιλέξαμε λοιπόν να περιέχουν ελαιόλαδο σε ποσοστό 60-70% και το υπόλοιπο συμπληρώνεται με άλλα έλαια όπως αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, βούτυρο καριτέ, που έχουν εξαιρετικές καλλυντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Επίσης, όλα μας τα σαπούνια αρωματίζονται διακριτικά από βότανα και βιολογικά αιθέρια έλαια, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά φυτικές. Δεν χρησιμοποιούνται ζωικά λίπη ούτε χημικά συντηρητικά».

soap5Οι δύο Χανιώτες έχουν εστιάσει προς το παρόν στην παραγωγή χειροποίητων καλλυντικών σαπουνιών, πλούσιων σε βιταμίνες και με μοναδικά αρώματα, στα χειροποίητα σαμπουάν, στις κηραλοιφές, στις μπάλες οξυγόνου αλλά και στις χειροποίητες μπομπονιέρες.

soap2Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με φυτικά συστατικά, χωρίς επικίνδυνες χημικές και τοξικές ουσίες, άρα ιδανικά για όλη την οικογένεια.
soap3Δείτε την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων καθώς και τις ιδιότητές τους, εδώ

soap4

soap7

shampoo

 

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook