Και σήμερα έχει πανηγύρια στα Χανιά | Δες που θα πας το Σαββατοκύριακο…

και-σήμερα-έχει-πανηγύρια-στα-χανιά-δε-163421

kritiko_panigiriΔεκαπενταύγουστος  και τα πανηγύρια έχουν την τιμητική τους, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια “must do” για ντόπιους, φιλοξενούμενους και τουρίστες! Οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών, υπόσχονται αξέχαστες παραδοσιακές Κρητικές βραδιές, και “ζωντανεύουν” την ενδοχώρα του νομού.

Το zarpa.gr, σας παρουσιάζει όλες τις επιλογές που έχετε: Διαλέγετε και παίρνετε!.

  •  ΑΣΚΥΦΟΥ

Μεγάλη Κρητική βραδιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Ασκύφου Σφακίων σήμερα  Σάββατο με τους Γ.Χαλκιά και Γ. Κακλή και το συγκρότημά τους, για τη γιορτή των Σφακιανών  Αγίων Εμμανουήλ και Ιωάννου.

  •  ΚΟΥΡΝΑΣ

zoidakisΚρητική βραδιά με τον Νίκο Ζωιδάκη και το συγκρότημά του, διοργανώνουν ο Πολιτιστικός σύλλογος

Κουρνά “ο Άγιος Γεώργιος” και ο Αθλητικός Όμιλος Βάμου “ο Ακρίτας” σήμερα  Σάββατο στις 9 το βράδυ στον Κουρνά Αποκορώνου.

  •  ΠΑΙΔΟΧΩΡΙ

Μεγάλη παραδοσιακή κρητική βραδιά με τον Ανδρέα Λιλικάκη και το συγκρότημά του διοργανώνει την Κυριακή 17 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της πρώην κοινότητας Παϊδοχωρίου Αθηνών “η Παναγία” και ο τοπικός σύλλογος Παϊδοχωρίου – Νεροχωρίου και ΑγίωνΠάντων στην αυλή του δημοτικού σχολείου Παϊδοχωρίου.

  • ΞΑΜΟΥΔΟΧΩΡΙ

Γιορτή σταφίδας διοργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Ξαμουδοχωρίου σήμερα  Σάββατο στις 9 το βράδυ, στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά.  Κρητικοί χοροί από τον χορευτικό Σύλλογο “οι Πελασγοί”.

  • ΚΑΝΤΑΝΟΣ

vamvakas_xairetisΓιορτή Καλιτσουνιού με τους Στέλιο Βαμβακά και Γιώργο Χαιρέτη  ” διοργανώνει την Κυριακή 17 Αυγούστου στις 9 το βράδυ ο Σύλλογος Γυναικών Καντάνου. Συμμετέχει ο  χορευτικός σύλλογος  “Ψηλορείτης”.

  • ΔΡΑΠΑΝΙΑΣ

Παραδοσιακό πανηγύρι στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στον Δραπανιά Κισάμου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο μετά τη θεία λειτουργία.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook