Κανόε Καγιάκ: Στο Πανελλήνιο σπριντ η ομάδα του ΝΟΧ με 11 αθλητές

κανόε-καγιάκ-στο-πανελλήνιο-σπριντ-η-ο-159325

kanoeΜε 11μελή συμμετοχή, ελπίζοντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία, θα αγωνιστεί ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στους Πανελλήνιους αγώνες Κανόε Καγιάκ σπριντ που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Σχοινιά.

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη πραγματοποίησε με επιτυχία μία μακρά προετοιμασία και στόχος της είναι οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις.

Την αποστολή αποτελούν οι: Αναγνωστόπουλος, Κοντάκος, Ποντικάκης Π., Ποντικάκης Κ., Μελεμενής, Κουτσοποδιώτης, Τζανακόπουλος, Σαράντου, Δημητρουλάκη, Σηφάκη και Ζουλάκη.

Παράλληλα, με το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος, σειρά ν’ αγωνιστούν θα έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες Special Olympics, κάτι που θα συμβεί την Κυριακή (27/7).

Εκ μέρους του Ν.Ο. Χανίων θα συμμετάσχουν 10 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι παρακολουθούν το πρόγραμμα του Κανόε Καγιάκ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Γαροφαλάκη, Πετρόχειλο, Παπαδοκοκολάκη, Δασκαλάκη, Χουδαλάκη, Ραϊσάκη, Παντελάκη, Κοτσιφάκη, Κουτσογιαννάκη και Σκαραντωνάκη. Συνοδοί των παιδιών είναι ο κύριος Σκαραντωνάκης και η κυρία Πετρόχειλου.

Εκ μέρους του Ν.Ο. Χανίων ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επίσημο χορηγό του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, την ANEK LINES.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook