Κρήτη | Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης – Στο νοσοκομείο αστυνομικός

κρήτη-άγριο-ξύλο-στο-κέντρο-της-πόλης-821-153231

ksylo-taverna

Μόνο Σαββατιάτικη διασκέδαση δεν αναζητούσε μια παρέα «θερμόαιμων»

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η νύχτα του Σαββάτου, στο κέντρο του Ηρακλείου, από μια παρέα νεαρών ανδρών που «έβαλαν» φασαρία κι επιτέθηκαν σε παρέα, ενώ δε δίστασαν ακόμη και να βγάλουν μαχαίρι…

Ο καυγάς ξεκίνησε στις 04.30 το πρωί, σε πεζόδρομο της παλιάς πόλης, με τα οκτώ άτομα να επιτίθενται σε παρέα και να αποσπούν ένα κινητό τηλέφωνο. Δε σταμάτησαν, όμως, εκεί αφού την προσοχή των «θερμόαιμων» νεαρών τράβηξαν οι κοπέλες της άλλης παρέας, τις οποίες και «προσέγγισαν».

Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα οι δύο παρέες να γίνουν «μαλλιά κουβάρια», ενώ από τους «8» κάποιος έβγαλε και μαχαίρι, απειλώντας … για τα χειρότερα! Από τη συμπλοκή, στο ΠΑΓΝΗ με σπασμένη μύτη διεκομίσθη αστυνομικός, που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

Τέσσερις – τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός – συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της σύστασης ομάδας, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βαλών, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου.

cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης – Στο νοσοκομείο αστυνομικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook