Κρήτη | Έρχεται στις 8 το βράδυ το Άγιο Φως

κρήτη-έρχεται-στις-8-το-βράδυ-το-άγιο-φω-139716

agio fosΤο Πανάγιο Φως της Ανάστασης, σύμβολο πίστης και ελπίδας, θα υποδεχτεί σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ το Ηράκλειο. Θα γίνει δεκτό με όλες τις προβλεπόμενες τιμές στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», παρουσία εκκλησιαστικών φορέων, τοπικών Αρχών και απλού κόσμου, ενώ στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο για τις εκκλησίες του νησιού. Στόχος είναι το Άγιος Φως να φτάσει μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης.

Για τη μεταφορά του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας Aegean και Olympic Air έχουν δρομολογήσει δύο έξτρα αεροσκάφη. Σκοπός είναι το Άγιο Φως να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις, τις οποίες και προτίθεται να καθυστερήσει σε αναμονή του Αγίου Φωτός.

Τα αεροσκάφη θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα προς δύο διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς, ένα προς το Αιγαίο και ένα προς το Ιόνιο και συγκεκριμένα προς Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω και Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα θα είναι κατά προσέγγιση στις 22:30.

 

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook