Κρήτη | Απίστευτα περιστατικά τσιγκουνιάς αφήνουν άφωνους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους!

κρήτη-απίστευτα-περιστατικά-τσιγκου-169760

diakopesΑμέτρητα είναι τα ρεπορτάζ που έχουν γραφεί τα τελευταία χρόνια για τις δυσμενείς συνέπειες του all inclusive στον Ελληνικό τουρισμό, ένα σύστημα που «στραγγαλίζει» τις τοπικές οικονομίες στις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Σύστημα, που επιβλήθηκε από τους μεγάλους τούρ οπερέιτορ της Ευρώπης, με το εκβιαστικό δίλημμα… όποιος δεν θέλει την πρακτική αυτή, παίρνουμε τους πελάτες μας τουρίστες και τους πάμε σε άλλες χώρες…

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το all inclusive με ή χωρίς «βραχιολάκι» στο καρπό έφερε δυστυχώς φθηνό τουρισμό, με αποτέλεσμα οι Ευρωπαίοι τουρίστες να ψωνίζουν ακόμα και τα extra εντός των ξενοδοχείων, δηλαδή από τα καταστήματα, και mini market με το σταγονόμετρο.

Τέτοια περιστατικά της φετινής τουριστικής περιόδου, μας αποκαλύπτει στέλεχος μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στο Ηράκλειο που δουλεύει αποκλειστικά με Γάλλους τουρίστες, οι οποίοι από όσο ξέρουμε δεν φημίζονται για την … τσιγκουνιά τους.

Συγκεκριμένα δυο περιστατικά σημειώθηκαν πρόσφατα με ένα Γάλλο και μια Γαλλίδα, που άφησαν το προσωπικό με ανοιχτό το στόμα!

Στο πρώτο συμβάν, ο Γάλλος τουρίστας, αγόρασε από το μίνι μάρκετ του ξενοδοχείου προς 3,5 ευρώ την εφημερίδα Le monde για να ενημερωθεί για τα νέα της χώρας του. Αφού έκατσε στο λόμπι του ξενοδοχείου και διάβασε επί τουλάχιστον μια ώρα την εφημερίδα, πήγε στο μίνι μάρκετ και ζήτησε από την υπάλληλο να επιστρέψει πίσω (!) την εφημερίδα, ζητώντας τα μισά χρήματα!!!

Η ξενοδοχοϋπάλληλος όπως ήταν φυσικό έμεινε με ανοιχτό το στόμα, και με αρκετή ψυχραιμία και το δυνατόν μεγαλύτερη ευγένεια ανέφερε ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει, ενώ ο Γάλλος τουρίστας αντέτεινε ότι επιστρέφει σε άριστη κατάσταση, ατσαλάκωτη, τη Le Monde, και ως εκ τούτου, είχε το δικαίωμα να την επιστρέψει λαμβάνοντας πίσω τα μισά χρήματα που είχε πληρώσει! Τελικά, μετά από λεόντεια υπομονή της ξενοδοχοϋπαλλήλου, ο Γάλλος κατανόησε ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει και αποχώρησε τελικά … σκυθρωπός.

Στο δεύτερο περιστατικό, η Γαλλίδα τουρίστρια, μπήκε στο μίνι μάρκετ του ξενοδοχείου, και αγόρασε για την παραλία ένα παρεό αξίας 4 ευρώ… Η συγκεκριμένη αφού το φόρεσε και κατευθύνθηκε στη παραλία του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας το μπάνιο της, επέστρεψε αργά το απόγευμα με το παρεό … ανά χείρας ζητώντας από την υπάλληλο να το γυρίσει πίσω γιατί είχε αποφασίσει ότι δεν της άρεσε το χρώμα, και δεν ήθελε να πετάξει, όπως είπε τα 4 ευρώ… Και στο συγκεκριμένο περιστατικό, επιστροφή βεβαίως δεν έγινε, ωστόσο οι δυο περιπτώσεις αποδεικνύουν ότι οι εποχές με τους σπάταλους βορειοευρωπαίους έχουν περάσει … ανεπιστρεπτί!

creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook