Κρήτη | Απίστευτο! | Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε σκύλο μέσα σε κόσμο

κρήτη-απίστευτο-ελεύθερος-σκοπευτής-176876

skyli arxanesΣτις 12 Οκτωβρίου 2014 στην περιοχή Φουρνί στις Αρχάνες Ηρακλείου της Κρήτης ο Ρήγας, ένας σκύλος που έκανε βόλτα με την οικογένεια του, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ελεύθερο σκοπευτή! Αυτό το φοβερό έγκλημα έγινε γνωστό από το σωματείο Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου.

Η Καλλιόπη Μαραβελάκη, δικηγόρος και μέλος του συλλόγου εξήγησε στο www.zoosos.gr πως το ζώο πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ γύρω του υπήρχε κόσμος, παιδιά και ενήλικες καθώς εκείνη τη μέρα στο Φουρνί βρισκόταν σε εξέλιξη το διήμερο «Φεστιβάλ Παιδιού».

skyli arxanes 1Ο δράστης είναι ουσιαστικό επικίνδυνος για την κοινωνία αφού δεν δίστασε να σκοτώσει το ζώο πυροβολώντας από απόσταση λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής μέσα στον κόσμο. Η οικογένεια του Ρήγα τον άφησε για λίγο να τρέξει χωρίς να τον κρατάει από τον λουρί και τελικά τον βρήκε νεκρό από τα σκάγια.

Το Φουρνί του Δήμου Αρχανών είναι ένας αρχαιολογικός χώρος με μεγάλη ιστορία και αποτελεί περιοχή αναψυχής των κατοίκων του Ηρακλείου γι’ αυτό και πάντα εκεί υπάρχει κόσμος.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε γι’ αυτό το φοβερό έγκλημα καλείται να καταθέσει αυτά που γνωρίζει στην Αστυνομία αλλά και να επικοινωνήσει με την Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου στο τηλέφωνο: 6934090182.

 

Πηγή: zoosos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook