Κρήτη | Βαποράκια μοιράζουν ναρκωτικά | Ανήλικος ο ένας από τους δύο

κρήτη-βαποράκια-μοιράζουν-ναρκωτικά-22711

narkotikaΣυνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και δυο ημεδαποί (17χρονος και 20χρονος), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, που εφαρμόζεται στο συγκεκριμένο πεδίο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (75) ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ενώ κατά το χρόνο του ελέγχου πέταξαν στο έδαφος αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, εντοπίστηκε και ο 22χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο ως μέσο επικοινωνίας για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί είχαν προμηθευτεί, από τον 22χρονο, την κάνναβη.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες του 22χρονου και του 17χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 12 γραμμάρια κάνναβη.

Επιπλέον, συνελήφθη και 48χρονος ημεδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook