Κρήτη | Δεν έπεισε… Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για τα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου

κρήτη-δεν-έπεισε-προφυλακίστηκε-ο-32χ-170780

dikastiriaΤο δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος, ο οποίος δεν έπεισε Ανακριτή και Εισαγγελέα με την απολογία του, για τη συμμετοχή του στα σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, που κόστισαν τον τραυματισμό του 47χρονου φιλάθλου του Εθνικού. Πρόκειτια για την τρίτη προφυλάκιση, μετά τον 24χρονο και τον 27χρονο.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του 32χρονου οπαδού του Ηροδότου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, καθώς και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Την ίδια ώρα, δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης, αναφορικά με τον σοβαρότατο τραυματισμό του 47χρονου Κώστα Κατσούλη.

Ο κ. Παπαδομανωλάκης είπε ότι η τελευταία εξειδικευμένη εξέταση (ψηφιακή αγγειογραφία), που έγινε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο άτυχος άνδρας, έδειξε ότι κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για τραυματισμό και όχι επιδείνωση της υγείας του από παθολογικά αίτια.

Ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπωση, καθώς ξεκάθαρες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια διαπιστώνονται, μόνο κατά την ιατροδικαστική εξέταση, ευχόμενος παράλληλα ο 47χρονος να καταφέρει να βγει νικητής, από τη δύσκολη μάχη.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook