Κρήτη | «Θέλω να τιμωρηθεί ο πατέρας» λέει η 29χρονη… γιαγιά | Άγνωστο το μέλλον του μωρού

κρήτη-θέλω-να-τιμωρηθεί-ο-πατέρας-λέ-193405

giagia__mainΜπροστά στα μάτια της 29χρονης γιαγιάς, η 11χρονη και ο 14χρονος ήταν… συγγενείς, πίσω από την πλάτη της έρχονταν … πιο κοντά! Αυτό διαπίστωσε η 29χρονη τσιγγάνα πριν από λίγους μήνες, όταν όμως ήδη η 11χρονη κόρη της βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η συγγένεια εξ αγχιστείας που συνδέει τα δυο παιδιά (ο 14χρονος είναι γιος της γυναίκας του θείου της 11χρονης) δεν τα εμπόδισε να αναπτύξουν ερωτική σχέση, που μάλιστα «κορυφώθηκε» με τη γέννηση ενός μωρού…

«Έκανε ό,τι έκανε… Η σχέση ήταν κρυφή, πίσω από την πλάτη μου και την έμαθα πριν από 7 μήνες» – είπε η 29χρονη γιαγιά, η οποία κοιτάζει μπροστά κι εμφανίζεται πρόθυμη να μεγαλώσει το μωρό σαν δικό της. «Δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω» – λέει, ενώ ταυτόχρονα προχωράει τη μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος του 14χρονου για την πράξη του. «Προχωράω τη μήνυση για να τιμωρηθεί, δεν είναι και λίγο αυτό που έγινε» – λέει.

Ο 14χρονος πάντως, όταν η 29χρονη πριν λίγους μήνες υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, έγινε «καπνός» κι επέστρεψε στη Ρουμανία για να αποφύγει τη σύλληψη.

«Από πλευράς υγείας η μητέρα είναι πολύ καλά. Και το νεογέννητο που βρίσκεται στην ομάδα νεογνών είναι πολύ καλά» – είπε ο διοικητής ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης, τονίζοντας ότι μετά τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, με την 11χρονη ασχολήθηκε ψυχίατρος και παιδοψυχίατρος, ενώ με έγγραφό του Εισαγγελέα Ανηλίκων ζητείται από το νοσοκομείο να εξακολουθήσει να παραμένει το μωρό στο νοσοκομείο έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος τόπος για να πάει το μωρό, αν διαπιστωθεί ότι το σπίτι της οικογένειας στο χωριό δεν είναι κατάλληλος.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook