Κρήτη | «Καλή θητεία» στους φαντάρους με γλέντι και πυροτεχνήματα | Video

κρήτη-καλή-θητεία-στους-φαντάρους-μ-169984

fantaroiiraklioΛαοθάλασσα το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι του Ηρακλείου με τους Κρητικούς να εύχονται «καλή θητεία» στα παιδιά τους που ταξίδεψαν προκειμένου τη Δευτέρα να παρουσιαστούν και να καταταγούν στον Ελληνικό Στρατό.

Οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων και των δίκυκλων οχημάτων δεν σταμάτησαν ούτε ένα λεπτό να «αποχαιρετούν» τους φαντάρους που έφευγαν ενώ από το σκηνικό του αποχαιρετισμού δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα αλλά και τα πειράγματα των φίλων που έχουν πάει ήδη στον στρατό.

Το άγχος και η περιέργεια για το τι θα συναντήσουν εκεί που θα πάνε, ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των νεαρών Κρητικών που αποχαιρετούσαν τις οικογένειες τους.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήταν όταν οι φαντάροι έπρεπε να επιβιβαστούν στο πλοίο. Μητέρες, πατεράδες αλλά και όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν «καλή θητεία», έκλαψαν κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού.

Η Κρήτη αποχαιρέτησε τους φαντάρους έτσι όπως εκείνη ξέρει. Με ποτό, τραγούδι και συγκίνηση, να συνθέτουν ένα σκηνικό αποχαιρετισμού.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook