Κρήτη | Κρυβόταν για ένα χρόνο πίσω από το πλυσταριό – Όλο το απίστευτο παρασκήνιο

κρήτη-κρυβόταν-για-ένα-χρόνο-πίσω-από-166575

krypti1Αυτό που συνέβη χτες το βράδυ θα το θυμούνται για χρόνια οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛΑΣ για την πονηριά, την εφευρετικότητα αλλά και το θράσος του 29χρονου φυγά από τη Γέργερη, που μετά από ένα χρόνο έπεσε μετά απο επιχείρηση στα χέρια των αρχών (δες εδώ).

Η αστυνομία παρακολουθούσε εντατικά το τελευταίο διάστημα το σπίτι του νεαρού αφού είχε πληροφορίες πως σχετικά συχνά επισκέπτονταν το σπίτι, όπου διέμενε η νεαρή γυναίκα του.

Έτσι και χτες το βράδυ, ένας αστυνομικός της Ομάδας, που αντιλήφθηκε πως ο φυγόδικος έμπαινε στο σπίτι, ειδοποίησε τους συναδέλφους του και ήλθαν από το Ηράκλειο προκειμένου να τον συλλάβουν. Αφού χτύπησαν το σπίτι, και τους άνοιξε η σύζυγος και ρώτησαν που είναι ο άνδρας της, εκείνη είπε πως δεν ήταν μέσα.

Τότε άρχισαν να κάνουν έρευνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ερεύνησαν εκ νέου, αλλά δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού ο 29χρονος είχε εξαφανιστεί λες και τον είχε καταπιεί η γη!

krypti2Άρχισε να επικρατεί εκνευρισμός ανάμεσα στους αστυνομικούς και τότε ένας απ΄αυτούς, πάνω στα νεύρα του, κάτω από το χώρο της σκάλας της μεζονέτας, όπου η γυναίκα είχε το πλυσταριό της κτύπησε με κλωτσιά τα άπλυτα και ένοιωσε πως το πλακάκι πίσω από τον τοίχο ήταν κούφιο.

Αφού έβγαλε τα ρούχα είδε πως πίσω από το πλακάκι ήταν μια μεγάλη τρύπα που οδηγούσε σε ένα ακάλυπτο χώρο, και αφού φώτισε με το φακό του είδε το νεαρό να κρύβεται, στην κυριολεξία με τα εσώρουχα, ενώ δίπλα του υπήρχε ένα σκοινί, το οποίο προφανώς είχε κρεμάσει ο ίδιος για να τον βοηθάει να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από την καταπακτή, όταν οι αστυνομικοί θα έκαναν έφοδο στο σπίτι του!

Ο νεαρός που τελικά μάλλον από σύμπτωση έπεσε στα χέρια της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σαν…ποντικός καθώς δεν είχε τρόπο διαφυγής και παραδόθηκε χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση~

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook