Κρήτη | Νέα σπείρα εξαπατά ηλικιωμένες

κρήτη-νέα-σπείρα-εξαπατά-ηλικιωμένες-158876

ilikiomenoiΈνα νέο «δίδυμο» έχει πάρει «σβάρνα» τα χωριά και βάζει στο στόχαστρο ηλικιωμένους, θεωρώντας τους … εύκολα θύματα! Οι δύο γυναίκες, που περιγράφηκαν με σκουρόχρωμη επιδερμίδα αλλά όχι ρομά, ηλικίας περίπου 30 ετών, πήγαν την Πέμπτη στα Ανώγεια και χτύπησαν την πόρτα μιας ηλικιωμένης. Της συστήθηκαν ως εκπρόσωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, πείθοντας τη γυναίκα να τους ανοίξει την πόρτα και να της υποδεχτεί στο σπίτι της.

Με πονηριά οι γυναίκες κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της γυναίκας, στο σπίτι της οποίας … στρογγυλοκάθισαν, κουβέντιασαν, ήπιαν και το νεράκι τους κξαι φεύγοντας … πήραν και δύο 20ευρα, αφού προηγουμένως της είχαν αποσπάσει πληροφορίες για τα προσωπικά της στοιχεία αλλά και τον τρόπο είσπραξης της σύνταξής της. Είχαν, μάλιστα, το θράσος να της «τάξουν» 400 επιπλέον ευρώ που θα της φέρει ο ταχυδρόμος την επόμενη φορά, υπόσχεση που η ηλικιωμένη πίστεψε και έδωσε στις γυναίκες τα 40 ευρώ.

Οι δύο γυναίκες δε σταμάτησαν εκεί όμως! Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την ξαδέρφη της ηλικιωμένης από την οποία έκαναν «γερή μπάζα», αφού κατάφεραν να της αποσπάσουν 20 χρυσές λίρες! Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που αναζητά τις απατεώνισσες.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook