Κρήτη | Πανελλήνιο σοκ και εισαγγελική παρέμβαση για την 11χρονη μητέρα

κρήτη-πανελλήνιο-σοκ-και-εισαγγελική-192976

spiti_11xronis_agies_paraskies2__mainΤην παρέμβαση της Εισαγγελέως Ηρακλείου προκάλεσε η υπόθεση της 11,5 χρονης που χτες το βράδυ έφερε στον κόσμο ένα παιδί. (ΕΔΩ)

Η ιστορία της μικρής προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελέως που έδωσε παραγγελία να διερευνηθεί το περιβάλλον της μικρής από τις κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και του δήμου Αρχανών Αστερουσίων προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η οικογένεια της μικρής και αν είναι κατάλληλο για να μεγαλώσει και εκείνη και το παιδί της.

Επίσης το 11χρονο κορίτσι θα εξεταστεί από ψυχίατρο και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα η 29χρονη «γιαγιά», η οποία από το περασμένο καλοκαίρι είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 14χρονου πατέρα για αποπλάνηση της κόρης της, έχει ζητήσει να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της.

Ο ανήλικος εγκατέλειψε τις Αγιές Παρασκιές και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Τότε η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης. Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.

Φίλοι της οικογένειας της 11χρονης ανέφεραν ότι οι δύο ανήλικοι ήταν … ερωτευμένοι και ανέπτυξαν ερωτική σχέση, καθώς περνούσαν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook