Κρήτη | Παρέλαβαν την ηρωίνη με κούριερ

κρήτη-παρέλαβαν-την-ηρωίνη-με-κούριερ-140466

hroiniΜε κούριερ παρέλαβαν μισό κιλό ηρωίνης δύο Ηρακλειώτες ηλικίας 37 και 28 χρόνων που συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους συλληφθέντες, ενώ είχαν παραλάβει από μεταφορική εταιρεία στο Ηράκλειο, δέμα το οποίο περιείχε 507 γραμμάρια ηρωίνης, σε πέντε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης είχε αποσταλεί από 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος ενεργούσε κατ΄ εντολή και για λογαριασμό 58χρονου ημεδαπού, που είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•Τρεις (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης,

•αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης,

•ζυγαριά ακριβείας,

•δύο (2) κινητά τηλέφωνα,

•το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 37χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες ομοειδείς υποθέσεις.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook