Κρήτη | Ριφιφί σε θερινό σινεμά | «Σήκωσαν» όλο το σύστημα ήχου

κρήτη-ριφιφί-σε-θερινό-σινεμά-σήκωσ-159314

therinoΤο δημοτικό σινεμά Ηρακλείου έγινε στόχος άγνωστων διαρρηκτών προχθές τη νύχτα, με τους δράστες να «σηκώνουν» όλο το ηχητικό σύστημα και ουσιαστικά να παύουν τη λειτουργία του μοναδικού θερινού σινεμά στην πόλη του Ηρακλείου.

therino2Σ’ αυτό το χώρο υπήρχαν τοποθετημένα τα ηχεία, που κλάπηκαν

Υπάλληλος του δημοτικού κινηματογράφου που άνοιξε χτες το απόγευμα το χώρο για να προετοιμάσει την χθεσινή προβολή, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει τη καντίνα και είχαν κλέψει όλο το ηχητικό σύστημα που ήταν μέσα, 13 ηχεία από το χώρο του σινεμά, καθώς και έναν προτζέκτορα, ο οποίος χρησιμοποιείτο σε ειδικές προβολές.

therino3Από εδώ πέρασαν τα κλοπιμαία και διέφυγαν οι δράστες

Σύμφωνα με όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του δήμου Ηρακλείου Γιώργος Αντωνάκης, από την πρώτη ενημέρωση που είχε από τον δημοτικό υπάλληλο που άνοιξε τον κινηματογράφο, οι άγνωστοι δράστες πρέπει να μπήκαν τη προηγούμενη νύχτα που πέρασε από μια στοά από το Κομμένο Μπεντένι και ανενόχλητοι ξήλωσαν όλο το ηχητικό σύστημα του σινεμά.

Μάλιστα πρέπει να είναι γνώστες του αντικειμένου, γιατί ήξεραν τι έκαναν και φρόντισαν να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα με προσεκτικές κινήσεις.

Όπως είπε ο κ.Αντωνάκης, πρόκειται για μια πολύ σημαντική ζημιά, ενώ μέχρι στιγμής δε γνωρίζει την αξία των κλαπέντων ούτε βέβαια και το πως θα αντικατασταθούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε βράδυ περίπου 300 Ηρακλειώτες παρακολουθούν ποιοτικές ταινίες με χαμηλό εισιτήριο στο δημοτικό κινηματογράφο, ενώ απασχολούνται 5-6 άτομα προσωπικό.

Πηγή:  ekriti.gr

2 thoughts on “Κρήτη | Ριφιφί σε θερινό σινεμά | «Σήκωσαν» όλο το σύστημα ήχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook